Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Τέλος” Σαλαμαστράκης, Διακάκης, Κώτης και Παπασταμάτης!

“Τέλος” Σαλαμαστράκης, Διακάκης, Κώτης και Παπασταμάτης!

0
Dodekanisos

Παρελθόν από την ομάδα της ΑΕ Κατταβιάς αποτελεί ο Γιώργος Σαλαμαστράκης όπως επισημαίνει σε επίσημη ανακοίνωση του ο σύλλογος. Παράλληλα, “τέλος” αποτελεί και ο Διακάκης. Ο σύλλογος ενημερώσει αναλυτικά για όλες τις μέχρι τώρα κινήσεις του σε ότι έχει να κάνει με το έμψυχο δυναμικό:

Το Δ.Σ. της Α.Ε. Κατταβιάς μετά από συντονισμένη προσπάθεια όλων των μελών είναι σε θέση να ανακοινώσει τις ανανεώσεις 15 ποδοσφαιριστών. Οι οποίοι είναι οι εξής: Παπαβεργής Μανώλης, Κυπριώτης Δημήτρης, Μαριεττάκης Γιώργος, Νασόπουλος Μανώλης, Ζαγκότσης Βασίλης, Στεργιόπουλος Χρήστος, Ντούπης Μανώλης, Καψαλάκης Φανούρης, Αυγέρης Γιώργος, Πάπα Βίκτωρας, Κούτσι Άρης, Κατσαρής Ανδρέας, Δράμης Αλέξανδρος.
Επίσης επιστρέφει στην ομάδα μας ο Κυπριώτης Ανδρέας μετά από 4 χρόνια λόγο σπουδών, και ο αρχηγός της ομάδας μας Κουμπιάδης Γιάννης μετά από απουσία 1 χρόνου.

Το Δ.Σ. της Α.Ε. Κατταβιάς θα ήθελε να ενημερώσει όλους τους συλλόγους να μην επηρεάζουν και να σεβαστούν τους ποδοσφαιριστές που έχουν ανανεώσει – συμφωνήσει και έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα τους στα Μ.Μ.Ε. για την αρμονία μεταξύ των συλλόγων σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάμε.

Παράλληλα η ομάδα μας ανακοινώνει την αποδέσμευση των Παπασταμάτη Βασίλη, Διακάκη Αντώνη, Κώτη Λευτέρη και Σαλαμαστράκη Γιώργο. Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο.

Τέλος θα θέλαμε να συγχαρούμε την ομάδα του Α.Ο. Πυλίου για την άνοδο στην Γ´ Εθνική. Επίσης τον Ευκλή Σορωνής, τον Άγιο Ισίδωρο και Αναγέννηση Ασφεντίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β´ κατηγορίας. Και τους ΟΦ Ιστρίου και Ευαγόρα Ρόδου για την άνοδο τους στην Β´ κατηγορία.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments