Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Τέλος” από την σχολή του Ολυμπιακού ο Θρουμουλόπουλος

“Τέλος” από την σχολή του Ολυμπιακού ο Θρουμουλόπουλος

0
Dodekanisos

Ολοκληρώθηκε πρόωρα η συνεργασία του Λάζαρου Θρουμουλόπουλου με την σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Ρόδο. Ο ίδιος μέσω τοποθέτησης του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τα ακολουθα:

“Λίγο απρόσμενα και πολύ πρόωρα συνέβη αυτό που υποψιαζόμασταν… Η συνεργασία μας με τον Α.Σ Χάλκης διακόπτεται παρά την άριστη σχέση, την αλληλοεκτίμηση και τη φιλία που έχουμε αναπτύξει με τους ανθρώπους του εδώ και πολλά χρόνια.Οι λόγοι δεν είναι καν άξιοι αναφοράς ! Καμία διαφωνία πάντως, καμία απόκλιση από τον εκπαιδευτικό προγραμματισμό μας και καμία οικονομική διαφορά δεν σκίασε τις σχέσεις μας για όσους σπεύσουν να σκεφτούν αρνητικά και κακόβουλα. Είχα να κάνω με απόλυτα υπεύθυνους και συγκροτημένους ανθρώπους! Ο διευθυντής της σχολής ποδοσφαίρου κ. Άγγελος Φραγκάκης, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Μανώλης Συντιχάκης τους οποίους ευχαριστώ για την αμέριστη εμπιστοσύνη τους και ο Α.Σ ΧΑΛΗΣ κατ΄επέκταση συμβολίζουν για εμένα την υγεία στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, το ήθος και την αξιοπρέπεια ! Το εγχείρημα τους, να αποκτήσει ο σύλλογος τις δικές του σύγχρονες εγκαταστάσεις και η στροφή του στην ανάπτυξη του αθλήματος αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση σε μια κοινωνία που δεν αντέχει την πρόοδο και την εξέλιξη του άλλου… Αυτό που προσπαθούν να εφαρμόσουν είναι ιδανικό για κάθε παιδί που αγαπά το ποδόσφαιρο και πρέπει να συνεχίσετε να το υποστηρίζετε!! Και να ξέρετε θα πετύχουν σπουδαία πράγματα γιατί απλά σ αυτή τη ζωή ότι δίνεις παίρνεις… Θέλω να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες και φίλους μου, τους προπονητές Γιώργο Μποσγανά και Αντώνη Ρίκκα, ανθρώπους με τεράστια εμπειρία, γνώσεις και αγάπη για τα παιδιά όπως επίσης και την υπεύθυνη λειτουργίας της σχολής κα Ιωάννα Κουφαλέξη για την άριστη συνεργασία μας! Σας ευχαριστώ όλους, γονείς και παιδιά που δείξατε εμπιστοσύνη στο προπονητικό μας team και να είσαστε σίγουροι ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη και εξίσου επαγγελματική! Το ταλέντο περισσεύει σ αυτή την ομάδα!! Οι εξαιρετικοί προπονητές που συνεχίζουν την δουλειά μας είναι αυτοί που θα ήθελα κι εγώ για τα δικά μου παιδιά!Τα καλύτερα έρχονται! :-)”

Ευχαριστήριο
Η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Ρόδο ευχαριστεί τον Κ. Λαζαρο Θρουμουλοπουλο για την δημιουργική , έντιμη και ειλικρινή συνεργασία . Του ευχόμαστε τα καλύτερα οσον αφορά την προπονητική του καριέρα και την προσωπική του ζωή !

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments