Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Τα βλέμματα στη Βέροια

Τα βλέμματα στη Βέροια

0
diagoras_trasivoulos1
Dodekanisos

Στη Βέροια θα ταξιδέψει ο Διαγόρας το ερχόμενο Σάββατο προκειμένου να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 12ης  αγωνιστικής της Football League. Το παιχνίδι δε θα είναι εύκολο για τους «κυανέρυθρους» ωστόσο αν εμφανίσουν στον αγωνιστικό χώρο το καλό πρόσωπο των τελευταίων έξι αγωνιστικών, τότε ο «γηραιός» μπορεί να «αποδράσει» με το θετικό αποτέλεσμα και να διατηρήσει μ’ αυτό τον τρόπο το αήττητο που έχουν με τον Πέτρο Ρουτζιέρη στον πάγκο της ομάδας.
Επιπλέον κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές του Διαγόρα είναι πως την Τετάρτη είδαν να μπαίνουν στους λογαριασμούς χρήματα που αντιστοιχούν σε μισθούς του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου.
Το πρόβλημα για το νεαρό τεχνικό των «κυανέρυθρων» αφορά στην απουσία του Γιώργου Σαλαμαστράκη, ο οποίος αποβλήθηκε στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, και ήδη ο κ. Ρουτζιέρης ψάχνεται για τον αντικαταστάτη του στο κέντρο της ομάδας.
Την Τετάρτη οι παίκτες της ομάδας δούλεψαν στον τομέα της φυσικής κατάστασης, ενώ προς το τέλος της προπόνησης οι κυανέρυθροι έπαιξαν και σε οικογενειακό δίτερμα στο οποίο ο προπονητής της ομάδας χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες του. Το ίδιο θα συμβεί και την Πέμπτη στις 15.00 στο Δημοτικό Στάδιο όπως ορίζει το πρόγραμμα της ομάδας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments