Τα τελευταία νέα του Απόλλωνα Καλυθιών

0
apollon doksa fasi

Το δικό του ευχαριστώ στον Λευτέρη Μαυρομούστακο για τη συνεργασία που είχαν τα τελευταία χρόνια, λέει μέσω ανακοίνωσης του ο Απόλλων Καλυθιών. Παράλληλα αναφέρονται και οι τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις του συλλόγου. Συγκεκριμένα:
«To Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Απόλλων Καλυθιών ευχαριστεί θερμά τον ποδοσφαιριστή κ. Μαυρομούστακο Ελευθέριο για την πολυετή πολύτιμη προσφορά του στο Σύλλογο και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο σταθμό της καριέρας του. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε το ήθος, την προσωπικότητα και την ποδοσφαιρική αξία του Λευτέρη. Στα έξι χρόνια παρουσίας του στην ομάδα ήταν ΑΡΧΗΓΟΣ με όλη τη σημασία της λέξης στον αγωνιστικό χώρο, τα αποδυτήρια και έξω από αυτά. Επιθυμία μας ήταν να παραμείνει στην ομάδα μας και να κλείσει την καριέρα του σε εμάς αλλά διάφοροι λόγοι δεν το επέτρεψαν. Λευτέρη σε ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για τις χαρές και τις συγκινήσεις που μας προσέφερες όλα αυτά τα χρόνια και ελπίζουμε σύντομα οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν έστω και από άλλο πόστο αφού πλέον σε θεωρούμε δικό μας παιδί.
Επίσης ανακοινώνουμε τη συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές Κίτσο Χρήστο, Χατζηγεωργίου Κυριάκο, Σταυρή Στέργο, Βιτσέντζο Βασίλειο οι οποίοι θα αγωνίζονται στην ομάδα μας και την επόμενη περίοδο καθώς και τη συμφωνία για έναν χρόνο με τον Κυρίτση Θεόδωρο και τον τερματοφύλακα Καμπούρη Εμμανουήλ.
Συνεχίζονται οι επαφές με ποδοσφαιριστές για να συμπληρωθεί το ρόστερ της ομάδας και τις αμέσως επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις για την κατάληξή τους.
Ο Αθλητικός Σύλλογος Απόλλων Καλυθιών το Σάββατο 29 Ιουνίου 2013 θα περιμένει όλους τους φίλους της ομάδας στο πανηγύρι των Αγίων Αποστόλων στο Φαληράκι ( Λιμανάκι ) όπου με τη βοήθεια του Χορευτικού Συλλόγου Τερψιχόρη και του Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Συλλόγου ο Φάρος θα διοργανώσει μουσικοχορευτικό γλέντι».