Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Τα πρωταθλήματα πρέπει να συνεχιστούν!”

“Τα πρωταθλήματα πρέπει να συνεχιστούν!”

0
Dodekanisos

Την άποψη ότι τα πρωταθλήματα πρέπει να συνεχιστούν όταν θα το ευνοήσουν οι συνθήκες και να ολοκληρωθούν μέσα στο γήπεδο, εξέφρασε με δηλώσεις του στο news12 ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Πυλίου Γιώργος Γεωργιάδης. Συγκεκριμένα τόνισε τα ακόλουθα:
«Τα πρωταθλήματα θα πρέπει να συνεχιστούν όταν θα είμαστε σε θέση να παίξουμε. Δηλαδή όταν θα ξεπεράσουμε το θέμα με τον κορωνοϊό. Όπως και όλες οι δουλειές θα αρχίσουν και πάλι, έτσι πρέπει να γίνει και με το ποδόσφαιρο. Θεωρώ άλλωστε ότι στο τοπικό ποδόσφαιρο, το 80% με 90% των ποδοσφαιριστών και προπονητών, αμείβονται καλύτερα απ’ ότι στις δουλειές τους. Αντιλαμβάνομαι ότι θα είναι δύσκολο να επανέλθουμε πρώτα εμείς οι παίκτες αλλά η δυσκολία θα υπάρχει για όλες τις ομάδες».

Σε ερώτηση για το τι προτείνει να γίνει αν οι συνθήκες δεν καταστούν ευνοϊκές, απάντησε ως εξής:
«Αν δεν καταστεί δυνατό να συνεχιστεί το πρωτάθλημα και έχοντας παίξει τα 24/30 ματς, τότε το λογικό είναι να μείνει ως έχει η βαθμολογία, είτε να βρει μια φόρμουλα η ΕΠΣΔ ώστε να αδικηθούν όσες λιγότερες ομάδες γίνεται. Εύχομαι υγεία και υπομονή σε όλο τον κόσμο και μακάρι μετά από αυτή την περιπέτεια να βγούμε περισσότερο «άνθρωποι» όλοι μας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments