Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Τα νέα του μπριτζ

Τα νέα του μπριτζ

0
7
Dodekanisos

Το τριήμερο που πέρασε πραγματοποιήθηκε στο Ελληνικό στην αίθουσα ξιφασκίας στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις τα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα Ομάδων που διεξάγονται σε 4 ενότητες, με κριτήριο τη δυναμικότητα των παικτών των ομάδων:
1.1η Ενότητα: δυναμικότητες 1-16 (όπεν)
2.2η Ενότητα: δυναμικότητες 1-11
3.3η Ενότητα: δυναμικότητες 1-9
4.4η Ενότητα: δυναμικότητες 1-6
Η κάθε μία από τις παραπάνω ενότητες περιλαμβάνει ομάδες που χωρίζονται σε κατηγορίες: Α΄ Εθνική Κατηγορία, Β΄ Εθνική Κατηγορία, Γ΄ Εθνική Κατηγορία.
Στην 1η Ενότητα (1-16) ανήκουν επίσης: To Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Γυναικών, το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Seniors, το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Μικτών ομάδων, το Διασυλλογικό πρωτάθλημα Board – a – Match, το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Μαθητών περιόδου 2014-2015 και το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Swiss Ζευγών.
Ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου εκπροσωπήθηκε στα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα Μπριτζ 2015 με την μεγαλύτερη συμμετοχή στην ιστορία του σε έξι Πρωταθλήματα με 22 αθλητές και με τις περισσότερες επιτυχίες. Στα Πρωταθλήματα για τις κατηγορίες 1-6,1-9,1-11 και 1-16(Όπεν) πέτυχαν όλες οι ομάδες άνοδο στην ανώτερη Εθνική Κατηγορία, στο Πρωτάθλημα Swiss Ζευγών κατέκτησαν την 1η θέση και στο Πρωτάθλημα Όπεν Μεικτών Ομάδων αγωνίστηκαν με αξιοπρέπεια εναντίων αθλητών με μεγαλύτερη εμπειρία στο μπριτζ.
Πιο αναλυτικά τα αποτελέσματα είναι ως εξής:
Στην ενότητα δυναμικότητας 1-16 στην Γ΄Εθνική Κατηγορία συμμετείχε με τους αθλητές Τυραδέλλη Αγγελική, Τσάβαλο Αχιλλέα, Γιαλλούση Μιχάλη και Δανελλάκη Δημήτρη. Κατέλαβαν την 3η θέση και το εισιτήριο για την άνοδο στην Β΄Εθνική Κατηγορία.
Στην ενότητα δυναμικότητας 1-11 στην Β΄Εθνική Κατηγορία συμμετείχε με τους αθλητές Παυλούς Δημήτρη, Αναστάχα Λουκά, Τσελεπή Λάζαρο και Φοιτό Σίμων. Κατέλαβαν την 3η θέση και ανέβασαν τον Ο.Α.Μ.Ρόδου στην Α΄Εθνική Κατηγορία.
Στην ενότητα δυναμικότητας 1-9 στην Γ΄Εθνική Κατηγορία ο Όμιλος συμμετείχε με τους αθλητές Δημητρά Σμαράγδα, Γρηγορά Νίκο, Καλοπήτα Βάιο και Κλέτσα Σάκη. Κατέλαβαν την 2η θέση που οδηγεί στην Β΄Εθνική Κατηγορία τον Όμιλο.
Στην ενότητα δυναμικότητας 1-6 στην Β΄Εθνική Κατηγορία συμμετείχε με τους αθλητές Τσέτσερη Κική, Πλίγκο Γιάννη, Πλίγκο Ευθύμιο και Χατζηνικόλα Στέργο. Η ομάδα κατέκτησε την 1η θέση με μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες και ανέβασε τον Ο.Α.Μ.Ρόδου στην Α΄Εθνική Κατηγορία.
Στην ενότητα δυναμικότητας 1-16 Μικτών Ομάδων ο Όμιλος συμμετείχε με τους αθλητές Καραγιάννη Ρενάτα, Χητά Λένα, Κοφινάκο Άκη και Παπαεμμανουήλ Δημήτρη όπου κατέλαβε την έκτη θέση.
Στην πρώτη συμμετοχή του ΟΑΜΡ στην κατηγορία Swiss Ζευγών οι αθλητές του Καβαλάκης Γιάννης και Ράμος Μανώλης κατέκτησαν την 1η θέση!!!

ΜΠΡΙΤΖ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Τα μαθήματα μπριτζ για αρχάριους θα ξεκινήσουν 4 Νοεμβρίου στις 20:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του στον 1ο όροφο του κτηρίου Ακταίον. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλέσετε στο τηλ. 6944838391.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων του Ομίλου θα τα βρείτε στο σάιτ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ www.hellasbridge.org . Τα νέα του Ομίλου μπορείτε να τα δείτε στην σελίδα στο facebook: Oamr Bridge Rhodes.
Κούτρη Βασιλική
6940109052

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ Σ του ΟΑΜΡ μετά από απόφαση, κατά την συνεδρίαση της 21ης Οκτωβρίου 2015,προσκαλούν όλα τα μέλη του ομίλου σε τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 17.00΄ στις εγκαταστάσεις του ομίλου. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί μετά από μία εβδομάδα (δηλαδή 14 Νοεμβρίου 2015) στο ίδιο χώρο και την ίδια ώρα χωρίς άλλη πρόσκληση.
Θέματα:
1. ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016
2. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2015

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments