Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Τα ηνία της KSV στον Τσιμισίρη!

Τα ηνία της KSV στον Τσιμισίρη!

0
tsimisiris mixalis
Dodekanisos

Τα ηνία της Δανέζικης KSV, ανέλαβε ο Μιχάλης Τσιμισίρης. Η ομάδα βρίσκεται στην Κοπεγχάγη, όπου και διαμένει πλέον ο Ροδίτης προπονητής του Βόλεϊ. H KSV είναι ένας σύλλογος Πανεπιστημίου. Ο Μιχάλης Τσιμισίρης μίλησε στο news12 για το νέο σταθμό της καριέρας του, τους στόχους της νέας του ομάδας, αλλά και τη διαφορά επιπέδου που υπάρχει μεταξύ του Ελληνικού βόλεϊ και του βόλεϊ στη Δανία. Αναλυτικά:
Τι είναι η ΚSV (Copenhagen Students Volley);
«Η KSV είναι ένας σύλλογος Πανεπιστημίου. Ο σύλλογος αρχικά αποτελούταν μόνο από φοιτητές, αλλά με το πέρασμα του χρόνου ήταν ανοικτός και για αθλητές εκτός Πανεπιστημίου. Βεβαίως, ο σύλλογος κρατάει τον αναπτυξιακό χαρακτήρα που έχει και αυτό είναι ένα από τα κριτήρια που με έκαναν να δεχτώ την πρότασή τους».
Ποίο είναι το επίπεδο της Πετοσφαίρισης στη Δανία;
«Το βόλεϊ στη Δανία είναι εντελώς ερασιτεχνικό. Λέγοντας αυτό, καταλαβαίνει κάποιος ότι δεν είναι σε υψηλό επίπεδο όπως στην Ελλάδα, την Ιταλία κτλ, όπου υπάρχουν επαγγελματικές ομάδες και επαγγελματίες αθλητές. Παρόλα αυτά, ο συγκεκριμένος σύλλογος έχει τέσσερις αθλήτριες στην Εθνική ομάδα και πολλούς νεαρούς ταλαντούχους αθλητές. Με τρία αντρικά τμήματα και ισάριθμα γυναικεία, όπου το καθένα αγωνίζεται σε διαφορετικό επίπεδο.Ο σύλλογος έχει γερές βάσεις για το μέλλον».
Οι πρώτες σκέψεις σας για την ομάδα και ο ρόλος σας;
«Τα μέλη της Διοίκησης ήρθαν σε επαφή μαζί μου από παλαιούς μου φίλους ,μέσα στο χώρο του βόλεϊ και μου πρότειναν να αναλάβω ως Head coach του πρώτου ανδρικού τμήματος του συλλόγου ( 1 Εθνική Κατηγορία Δανίας = Α2 Ελλάδος) και επίσης να είμαι ο επιβλέπων προπονητής δύο γυναικείων ομάδων με δύο εξαίρετους συνεργάτες, όπου μαζί θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους φετινούς στόχους του Συλλόγου. Μπορώ να πω ότι με μεγάλη μου χαρά αναλαμβάνω το ρόλο αυτό και ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω το σύλλογο να πετύχει τους στόχους του».
Ποίοι είναι οι στόχοι του συλλόγου;
«Αγωνιστικά ο σύλλογος θέλει, η ανδρική του ομάδα όπου πέρυσι τελείωσε στη μέση της βαθμολογίας στην κατηγορία της , φέτος να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει την άνοδο στην υψηλότερη κατηγορία της χώρας (Elite).Για τις γυναικείες ομάδες στοχεύει η πρώτη ομάδα , να διεκδικήσει καλή θέση στην 4αδα της κατηγορίας της, και η δεύτερη και η τρίτη να διεκδικήσουν την άνοδο. Η καθεμία στην κατηγορία της, και παράλληλα να γίνει καλή δουλειά, ώστε να στηρίξουμε την πρώτη ομάδα του χρόνου για άνοδο. Επίσης, σε μια πρόωρη και πρώτη συζήτηση που είχα με τους υπεύθυνους , φέτος σκεφτόμαστε να ξεκινήσουμε και αναπτυξιακά τμήματα με παιδιά».

Ανδρέας Γαβαλάς

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments