Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Τα φαβορί φαίνονται στο γήπεδο»

«Τα φαβορί φαίνονται στο γήπεδο»

0
Dodekanisos

Πανέτοιμος να αντιμετωπίσει αύριο (Τετάρτη) τον Ηρακλή Θυμιανών για το θεσμό του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας είναι ο Διαγόρας. Οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται από χθες στο νησί της Χίου και ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους με προπόνηση που έγινε στο γήπεδο που θα διεξαχθεί αύριο το παιχνίδι.

Βάση του ρεπορτάζ αλλά και της δυναμικότητας της Χιώτικης ομάδας, ο Διαγόρας φαντάζει το μεγάλο φαβορί για να πάρει τη νίκη – πρόκριση, ωστόσο αυτό είναι κάτι που θα φανεί εντός αγωνιστικού χώρου όπως τόνισε με δηλώσεις του στο news2 και ο προπονητής του «γηραιού» Ανδρέας Σταύρου. Συγκεκριμένα, είπε:
«Βάση των στοιχείων που έχουμε συλλέξει για την αντίπαλη ομάδα, όντως θεωρούμαστε το φαβορί. Όμως αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα και είναι κάτι που θα πρέπει να δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Αυτό είναι που μετράει».

Ο κ. Σταύρου πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Θα παίξουμε για τη νίκη. Αντιπροσωπεύουμε όλη τη Δωδεκάνησο και αυτό είναι σημαντικό. Είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση. Αν εμφανιστούμε έτσι όπως πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα πιστεύω και θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη»

Σε ερώτηση για το αν η ομάδα του έχει στόχους για να προχωρήσει στο θεσμό, τόνισε:
«Κάθε παιχνίδι θέλουμε να το κερδίζουμε. Όσο πιο μακριά φθάσουμε, τόσο το καλύτερο. Είναι κάτι που δεν μας αγχώνει όμως. Πρωταρχικός μας στόχος για φέτος έτσι και αλλιώς ήταν η κατάκτηση της ανόδου στη Γ’ Εθνική».

Εκτός Κιοσέογλου και Καλημέρης
Σε ότι έχει να κάνει με τα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα, δεν θα μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι Κιοσέογλου και Καλημέρης που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments