Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Τα έχουν με τον Ατσικνούδα!

Τα έχουν με τον Ατσικνούδα!

3
DSC08284
Dodekanisos

Έξω φρενών με την διαιτησία του Ατσικνούδα ήταν μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρόδο άπαντες στο «στρατόπεδο» του Κλεάνθη Παραδεισίου. Χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος του συλλόγου Μανώλης Παπακωνσταντίνου σε επικοινωνία που είχε με το news12, μας εξέφρασε τα πολλά παράπονα της ομάδας του, τα οποία κορυφώνονται στη φάση που δόθηκε πέναλτι υπέρ του Κλεάνθη όχι όμως και η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Τζιβίλογλου που έκανε το μαρκάρισμα. Ήταν κάτι για το οποίο διαμαρτύρονται έντονα στον Κλεάνθη. Ο κ. Παπακωνσταντίνου μεταξύ άλλων επεσήμανε πως «η διαιτησία ήταν απαράδεκτη και αδίκησε τον Κλεάνθη». Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον Ατσικνούδα «φωνάζει» και η Ρόδος για ορισμένες περιπτώσεις κυρίως του πρώτου ημιχρόνου. Τον λόγο έχει ο παρατηρητής διαιτησίας Κώστας Ζαννετίδης ο οποίος και είναι ο αρμόδιος για να βαθμολογήσει την απόδοση του διαιτητή και των «βοηθών» του στην αναμέτρηση του Παραδεισίου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ο Αντικειμενικός
Ο Αντικειμενικός
9 years ago

Κύριοι του ΤΟΔ δεν σας αρέσουν οι σωστοί και άξιοι αλλά σας αρέσουν οι τριτοδεύτεροι. Να τους χαίρεστε. Ζήτω η αξιοκρατία και η αξιοσύνη

petros
petros
9 years ago

gia pes enan sosto ki axio na to mathoyme kai meis

Ο Αντικειμενικός
Ο Αντικειμενικός
9 years ago

Υπάρχουν διατητές άξιοι και σωστοί. Αρκεί να μην τυφλώνει το οπαδικό συμφέρον και ο τοπικισμός. Αν κάποιος δεν καταλαβαίνει τι να κάνω εγώ.