Αρχική Στήλες Απόψεις Τα εύσημα στον Λυκογιάννη

Τα εύσημα στον Λυκογιάννη

0
likogiannis
Dodekanisos

Το δικό του σχόλιο για το πρόσφατο παιχνίδι με τον Πανιώνιο κάνει στο news12 ο Γιάννης Αρφαράς ο οποίος απονείμει τα εύσημα στον προπονητή Άρη Λυκογιάννη. Διαβάστε:
Ο Κολοσσός δικαιούται να πανηγυρίζει τη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο, διότι και καλό μπάσκετ έπαιξε και εντυπωσιακές φάσεις πρόσφερε στον κόσμο και το αποτέλεσμα που ήθελε πήρε. Είναι η τρίτη συνεχόμενη νίκη της ομάδας και ατενίζει δικαιωματικά πιο αισιόδοξα το μέλλον. Αξίζει να απονείμουμε τα εύσημα στον προπονητή της ομάδας Άρη Λυκογιάννη που με την έλευση του οι «θαλασσί» παίζουν σαφώς πιο ποιοτικό μπάσκετ. Σημαντικό στοιχείο στη απόδοση τους είναι η νοικοκυρεμένη άμυνα και η ομαδική προσπάθεια με αποτελεσματικές συνεργασίες στην επίθεση.
Βλέπουμε μια ομάδα του προπονητή ο οποίος έχει βρει το …κουμπί του κάθε παίκτη και κατορθώνει να παίρνει το 100% από αυτούς. Περιμένουμε την ανάλογη συνέχεια από προπονητή και παίκτες και πιστεύω ότι ο κόσμος θα αναγνωρίσει αυτή την προσπάθεια και θα ακολουθήσει το ταξίδι προς την παραμονή ή οτιδήποτε καλύτερο μπορέσει να καταφέρει.

Γιάννης Αρφαράς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments