Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Συνεχίζεται ο “Γολγοθάς” για τον 12χρονο Βαγγέλη

Συνεχίζεται ο “Γολγοθάς” για τον 12χρονο Βαγγέλη

0
Dodekanisos

Αδιέξοδο με τον συμβατό δότη από την Γερμανία

Εναλλακτική μέθοδο για την σωτηρία του θα εφαρμόσουν οι γιατροί

Δεν πρόλαβε να σβήσει το χαμόγελο από τα χείλη της οικογένειας του 12χρονου Βαγγέλη που δίνει άνιση  μάχη με την λευχαιμία και επανήλθε ο εφιάλτης.

Πριν από μερικές ημέρες αποκαλύψαμε με μεγάλη μας χαρά και ανακούφιση ότι βρέθηκε συμβατός δότης για να γίνει στον 12χρονο μεταμόσχευση μυελού των οστών, κάτι που οι γιατροί χαρακτηρίζουν επιβεβλημένο, καθώς ο ταλαιπωρημένος οργανισμός του παιδιού δεν ανταποκρίνεται στις υπόλοιπες βαριές θεραπείες.

Δυστυχώς όμως τίποτα ακόμη δεν ήταν σίγουρο, καθώς στην οικογένεια ανακοινώθηκε προ ημερών, πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος που κατάγεται από την Γερμανία, είτε δεν εντοπίστηκε είτε δεν επιθυμεί να προχωρησεί στην προβλεπόμενη διαδικασία.

“Γιατί δεν θέλει να με βοηθήσει” ρώτησε ο μικρούλης με την παιδική αθωότητα που τον διακρίνει αλλά απάντηση δεν μπορεί να του δώσει κανείς. Η ψυχολόγος συνέστησε να τον ενημερώνουν για οτιδήποτε συμβαίνει, ώστε να έχει επίγνωση της κατάστασης

Τώρα πλέον οι γιατροί σε μια ύστατη προσπάθεια σωτηρίας του 12χρονου αγοριού από τη Ρόδο θα επιχειρήσουν να εφαρμόσουν μια άλλη μέθοδο από κύτταρα της μητέρας η ιστοσυμβατότητα της οποίας περιορίζεται στο 50%.

Ολόψυχη ευχή όλων μας είναι να έχει επιτυχία το ιατρικό αυτό εγχείρημα, το οποίο μπορεί να δώσει ελπίδα και σε άλλα παιδάκια που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα υγείας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments