Συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία του ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω

Την τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας της διανύει η γυναικεία ομάδα του ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω, στις υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, μετά από 7 μήνες απραξίας λόγω της πανδημίας και του lockdown που επιβλήθηκε σε όλη την χώρα.

Τα κορίτσια ενθουσιασμένα πάτησαν χορτάρι ξανά μετά από 7 μήνες, με την ευχή να μην ξανακλείσουν τα γήπεδα και να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που πραγματικά τους στέρησαν, να παίζουν ποδόσφαιρο.

Όλες οι προπονήσεις γίνονται αυστηρά και σύμφωνα με το πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τον Covid 19.

Δεν θα έχουμε πρωτάθλημα και δίνεται η ευκαιρία να γίνονται παράλληλα με τις προπονήσεις και κάποιες δοκιμές νεαρών κοριτσιών που πραγματικά αγαπάνε και παίζουν ποδόσφαιρο, ώστε να ενταχθούν στο ρόστερ της ομάδας για την νέα σεζόν.

Οι προπονητές της ομάδας κάνουν ανοιχτό κάλεσμα σε όλα τα κορίτσια του νησιού μας να έρθουν στις νέες αθλητικές εγκαταστάσεις στο Ψαλίδι και να προπονηθούν, ώστε να γίνουν επίσημα μέλη της ομάδας και να παίξουν ποδόσφαιρο σε οργανωμένο σωματείο.

Οι προπονήσεις και οι δοκιμές θα γίνονται για όλο τον Ιούνιο κάθε Τρίτη και Πέμπτη και ώρες 18:00-20:00.

Τέλος ευχή όλων, είναι να επιστρέψουμε όσο γίνετε πιο γρήγορα στην καθημερινότητα μας και να τελειώσει επιτέλους όλο αυτό με την πανδημία που ταλαιπωρεί όλο τον πλανήτη.

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments