Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα “Συγκινητική η ανταπόκριση όλων”

“Συγκινητική η ανταπόκριση όλων”

0
Dodekanisos


Ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει τις ευχαριστίες της στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου για το κοινωνικό έργο που επιτελέστηκε και φέτος, εξέδωσε ο Σύλλογος Αγάπης. Αναλυτικά: 
“θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε εσάς και το διοικητικό σας συμβούλιο, κυρίως δε, προς τον πρόεδρο της Επιτροπή Καλλιέργειας και Ανάπτυξης κ. Μικρόπουλο για την συμβολή του στη συγκέντρωση τροφίμων.
Θέλουμε μέσω των δικών σας προσώπων να ευχαριστήσουμε εγκάρδια όλα τα σωματεία της δύναμής σας, τους υπευθύνους των Ακαδημιών και τους προπονητές, τους μικρούς ποδοσφαιριστές, τους γονείς αυτών και το πολυκατάστημα του κ. Αντωνάκη Γεωργίου στη Σορωνή.
Ευχαριστούμε για την φιλοξενία, για τα δύο τουρνουά Κ8 και Κ10, τον Διγενή Κοσκινού και τον Ορφέα Ρόδου.
Η ευαισθητοποίηση και η ανταπόκριση όλων σας ήταν συγκινητική και λόγος υπερηφάνειας για την αλληλεγγύη που επιδεικνύει ο χώρος που υπηρετείτε.
Επιπρόσθετα θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διεξήχθη για 7η συνεχή χρονιά την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου, στη μνήμη του Νίκου Κυπραίου. Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν και συνεισέφεραν οικονομικά για τις ανάγκες του συλλόγου μας.
Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα, χαρούμενο και ευλογημένο το 2020!”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments