Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Συγχαρητήρια Χατζηνικήτα στο μπάσκετ του Ιάλυσου

Συγχαρητήρια Χατζηνικήτα στο μπάσκετ του Ιάλυσου

0
Dodekanisos

Τα δικά του συγχαρητήρια προς το τμήμα μπάσκετ θέλει να εκφράσει και δημόσια ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ιάλυσος Μιχάλης Χατζηνικήτας. Με έγγραφη δήλωση του αναφέρει τα ακόλουθα:

«Η οικογένεια του Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ θέλει να εκφράσει τα συγχαρητήριά του στους αθλητές-τριες, στους προπονητές και στη διοίκηση του τμήματος Καλαθοσφαίρισης του συλλόγου μας, για την επιτυχημένη φετινή χρονιά 2019-2020.
Ιδιαίτερα συγχαίρουμε τις Νεάνιδες του τμήματος καλαθοσφαίρισης του συλλόγου για την επιτυχία τους να εκπροσωπήσουν επάξια το Νομό Δωδεκανήσου στη δεύτερη και τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεάνιδων 2019-2020.
Αυτή η επιτυχία είναι μία από τις πολλές την φετινή αγωνιστική περίοδο 2019-2020 για τον Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ αφού κατάφερε να αποδείξει περίτρανα πως η δουλειά που γίνεται έχει στέρεες βάσεις και ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον στο “μπασκετικό” γίγνεσθαι.
Την περίοδο 2019-2020 ο Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ συμμετείχε και στα εννέα πρωταθλήματα της Τ.Ε. ΕΟΚ και μπόρεσε να προκριθεί στα τελικά στα οκτώ για τη διεκδίκηση των τίτλων, όμως ο φόβος διασποράς του ιού που ταλάνισε το πανελλήνιο έμελλε να σταθεί εμπόδιο στην ανάδειξη και επισφράγιση της άριστης πορείας του συλλόγου μας.
Η πρώτη θέση στους βαθμολογικούς πίνακες των επτά πρωταθλημάτων από τα εννέα στον όμιλο Ρόδου, μόνο τυχαίο γεγονός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και η εκπροσώπηση του Νομού Δωδεκανήσου στη δεύτερη και τελική φάση των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων σε ένα από αυτά των Νεανίδων, μόνο ερωτήματα μπορεί να διεγείρει!

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ όμως, εκτός από τις πρωτιές στους πίνακες των πρωταθλημάτων, την φετινή χρονιά κατάφερε να κερδίσει και την αναγνώριση στο πανελλήνιο, και όχι μόνο, με τις μετακινήσεις αθλητών του σε άλλα πρωταθλήματα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό!
• Κοντάκος Περικλής, όπου αγωνίστηκε στη Γερμανία στην κατηγορία ProA με τη φανέλα της SV 03 Tigers Tubingen

•Μανιάς Ηλίας, όπου πήρε υποτροφία στο Salesian High School στο Ρίτσμοντ της Καλιφόρνια

•Μπόζιτς Στέφανος, όπου αγωνίστηκε στους Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης, και τέλος η μικρότερη όλων,

•Χούλη Μαίρη, όπου φέτος αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC στην Α1 Εθνική κατηγορία, στο πρωτάθλημα γυναικών της ΕΣΚΑΒΔΕ και τέλος στο πρωτάθλημα των Νεανίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ όπου πήρε το πρωτάθλημα στον τελικό της διοργάνωσης και προκρίθηκε στη δεύτερη και τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων.

Σε αυτό το σημείο θέλω να εκφράσω προσωπικά τα θερμότερα μου συγχαρητήρια για τις συνεχιζόμενες επιτυχίες του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ και προτρέπω τους αθλητές-τριες μας, το προπονητικό επιτελείο και την Διοίκηση, να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και με μεγαλύτερο πείσμα την πολύ καλή δουλειά που επιτελούν στα τμήματα υποδομών γιατί σημασία δεν έχει απλά η ανακήρυξη ενός πρωταθλητή, αλλά η ανάδειξη αυτού μέσα στο παρκέ.

Καλή Επιτυχία και καλή συνέχεια σε όλους !!!»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments