Αρχική Αθλητικά νέα Super League: Συνέχισαν με νίκες ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ

Super League: Συνέχισαν με νίκες ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ

0
sportfm.gr
Dodekanisos

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε του Παναιτωλικού με 3-0, χάρη στα γκολ των Εραμούσπε, Περέα και Κάργα, επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και παρέμεινε σε τροχιά playoffs. Επιπλέον, ο ΟΦΗ «καθάρισε» την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο «Γεντί Κουλέ» από το πρώτο μέρος. Ο Φιορίν Ντουρμισάι πέτυχε δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη, βρίσκοντας δίχτυα για πρώτη φορά με τη φανέλα του ΟΦΗ. 

Ο ΠΑΣ έχει 13 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός έμεινε στους 5. Στα άσχημα για την ομάδα του Ηρακλή Μεταξά, ο Μανώλης Σάλιακας αποχώρησε έχοντας ενοχλήσεις.

Ο.Φ.Η – Ατρόμητος 2-0

onsports.gr

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος κόντρα στον Ατρόμητο από το πρώτο μόλις δεκάλεπτο της αναμέτρησης στο «Γεντί Κουλέ» στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Super League. Το σύνολο του Νιόπλια έφτασε σε ένα άνετο «τρίποντο» με 2-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ο Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος σκόραρε και τα δύο γκολ της νίκης των γηπεδούχων.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 24χρονος επιθετικός βρήκε για πρώτη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα με τη φανέλα του ΟΦΗ. Παράλληλα σκόραρε έπειτα από 13 μήνες, πετυχαίνοντας δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά. Η τελευταία φορά που είχε βρει δίχτυα ήταν στις 8 Μαΐου με την ΑΕΛ κόντρα στον Βόλο στα play out της Super League.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments