Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Super League 2: Με 19μελής αποστολή στην Καλαμάτα η Ρόδος

Super League 2: Με 19μελής αποστολή στην Καλαμάτα η Ρόδος

0
Dodekanisos

Με 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή έχει ταξιδέψει η Ρόδος στην Μεσσηνία ενόψει του σημερινού αγώνα εναντίον της Καλαμάτας. Υπενθυμίζεται ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της εξ αναβολής 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Όσον αφορά στην προετοιμασία της, η Ρόδος έχει έναν αμφίβολο ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για τον Ντίνο Νικολόπουλο, που αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού. Λίγο πριν την σέντρα ο Σωτήρης Αντωνίου θα γνωρίζει αν θα μπορέσει να βασιστεί σε εκείνον. Από εκεί και πέρα εκτός αποστολής έχει μείνει ο Ίλια Μαρκόφσκι που επίσης ταλαιπωρείται από τραυματισμό. 

Στην αποστολή της Ρόδου έχουν συμπεριληφθεί οι εξής 19 ποδοσφαιριστές:

Θεοδωράκης (τερματοφύλακας), Μαρτσάκης, Μακρυδημήτρης, Σάαντο, Καψάλης, Νικολόπουλος, Βουργουτζής, Μάρκοβιτς, Μίγγος, Αδαμάκης, Παπάζογλου, Σταματελόπουλος, Δελαπόρτας, Σουλάι, Μπότος, Χύσι, Τσάβες, Καραγεώργης και Γκουγκουντρής.

Με εικοσάδα η Καλαμάτα

Στον αντίποδα η γηπεδούχος Καλαμάτα με 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή -η πρώτη μετά την αποχώρηση Αναστόπουλου- θα υποδεχθεί την Ρόδο στην Μεσσηνία ενόψει του σημερινού αγώνα.

Στην αποστολή που επέλεξε ο εκτελών χρέη πρώτου προπονητή, Ιωάννης Μπελάς συμπεριλήφθηκαν οι εξής:

Ταϊρης (τερματοφύλακας), Λαδάς, Μαβινγκά, Λουπάνο, Μπακαγιόκο, Μοζέρ, Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης, Τσαγκαλίδης, Σκεντεράι, Παπατόλιος, Αναστασόπουλος, Παυλίδης, Ματέους, Λουκίνας, Κόκκορης, Μπόρχες, Γρίβας, Φελίπε και Τάτος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments