Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Super League 2: Οι διαιτητικοί ορισμοί σε Διαγόρα και Ρόδο

Super League 2: Οι διαιτητικοί ορισμοί σε Διαγόρα και Ρόδο

0
Dodekanisos

Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τα παιχνίδια της εμβόλιμης 4ης αγωνιστικής (Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, ώρα 15.00) του πρωταθλήματος της Super League 2 στον Νότιο όμιλο. 

Αρχικά, ο Διαγόρας θα υποδεχθεί στο «Δημοτικό στάδιο» την Επισκοπή. Η ΚΕΔ/ΕΠΟ έχει ορίσει διαιτητή τον Κώστα Μπαϊρακτάρη από τον σύνδεσμο Αθηνών, ενώ θα έχει βοηθούς τον Λυκούργο Τσολακίδη (Αθηνών) και τον Κώστα Κωνστάντιο (Εύβοιας). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Χαράλαμπος Τσουκαλάς (Αθηνών) και παρατηρητής διαιτησίας ο Νεκτάριος Παστρωμάς (Δυτικής Αττικής).

Από την άλλη πλευρά, η Ρόδος ταξιδεύει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τα Χανιά. Μία ομάδα στην οποία βρίσκεται και ένας παλιός γνώριμος του νησιού μας, ο λόγος για τον Ευάγγελο Χοσάδα. Διαιτητής την αναμέτρησης θα είναι ο Άγγελος Μπακογιάννης από τον σύνδεσμο Αθηνών, με βοηθούς την Μαρία Δέτση (Αθηνών) και τον Μιχάλη Δημόπουλο (Δυτικής Αττικής). Επιπροσθέτως τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αλέξανδρος Τσαμούρης (Πειραιά) και τέλος παρατηρητής διαιτησίας ο Αναστάσιος Μαστορίδης (Ηρακλείου).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments