Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Συντριβή στη Λέρο!

Συντριβή στη Λέρο!

0
ael evagoras
Dodekanisos

Τη συντριβή στη Λέρο γνώρισε σήμερα ο αποδεκατισμένος Ευαγόρας ο οποίος ηττήθηκε με 5 – 0 από την ΑΕ Λέρου σε παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 20ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας (1ος όμιλος). Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική καθώς οι φιλοξενούμενοι «κατέβηκαν» να αγωνιστούν με δέκα όλους και όλους ποδοσφαιριστές. Η νίκη αυτή έδωσε μεγάλη ανάσα στους Λεριούς οι οποίοι συνεχίζουν να ελπίζουν βάσιμα στην αποφυγή των πλέϊ άουτ. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2’ ο Καμπόσος με πλασέ και στο 22’ ο Πλόχωρος με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2 – 0. Στο 30’ ο Τσιοφύλλας έκανε με τον ίδιο τρόπο το 3 – 0 και στο 54’ ο Καμπόσος δεν δυσκολεύτηκε από καλό σημείο μέσα στην περιοχή να κάνει το 4 – 0. Στο 70’ ο Πλόχωρος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5 – 0.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΛΕΡΟΥ: Ντασκαγιάννης, Καρνέζης, Μπάκας, Καρπάθιος, Τσιοφύλας (72’ Δεληγιώργης), Ηλίας, Καμπόσος (55’ Καστής), Μπιτσικόλης, Πλόχωρος, Γιαννουκάς, Καράγκιολης (46’ Βλάχος)
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Νικολέττος, Βασιλόπουλος, Χατζηνικόλας, Κακολίρης, Πλασάτης, Σίμας, Λυκουρόπουλος, Καμπουράκης, Αλαφάκης, Χατζηδημήτρης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

H φωτογραφία είναι από την σελίδα που διατηρεί η ΑΕ Λέρου στο facebook

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments