Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Συνεχίζεται η προετοιμασία

Συνεχίζεται η προετοιμασία

0
kolossos_kaod
Dodekanisos
Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό συνεχίζει στο «Βενετόκλειο», η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός. Μοναδικός απών για τον Βασίλη Φραγκιά εξακολουθεί να είναι ο Γιώργος Καλαϊτζής, ο οποίος δε θα προλάβει τελικά τον αγώνα της Τετάρτης. Οι υπόλοιποι «θαλασσί» είναι ετοιμοπόλεμοι και θα παίξουν κανονικά το Σάββατο (19:00) κόντρα στη Χάποελ Ιερουσαλήμ, στο διεθνές φιλικό παιχνίδι, που έχει προγραμματιστεί στο «Βενετόκλειο», στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας της ομάδας μας.
Εξάλλου συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Αύριο από τις 10:00-15:00 οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός (πλατεία Βρούχου, τηλ. 22410-22261).
ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ…
Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την εταιρεία ΑΒΕΤΕ Κ. ΚΩΣΤΑΡΙΔΗΣ και ευχαριστεί προσωπικά τον τέως πρόεδρο της ομάδας μας κ. Κώστα Κωσταρίδη, ο οποίος κάθε χρόνο βρίσκεται δίπλα στο σύλλογο μας και στην προσπάθεια που κάνει. Η παρουσία του κ. Κωσταρίδη είναι πολύτιμη όλα αυτά τα χρόνια για την Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός.

πηγή: www.kolossosbc.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments