Αρχική Προγνωστικά Συνέχεια με …Ευρωπαϊκή αύρα!

Συνέχεια με …Ευρωπαϊκή αύρα!

0
europa logo
Dodekanisos

Η χθεσινή ημέρα μας βρήκε στην ισοπαλία. Προβλέψαμε τα δυο από τα τέσσερα σημεία (χωρίς τις εκπλήξεις) και πλησιάσαμε κοντά στο ημίχρονο το «διπλό» της Μάλμε αλλά δεν μας έκανε τη χάρη. Βρισκόμαστε στο αρκετά καλό 57% με 127/224 στις επιλογές μας. Να ευχηθούμε παρόμοια αποτελέσματα με του Ολυμπιακού και στις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες μας απόψε και να δώσουμε σημεία πονηρά ,αγοράζοντας φθηνά!

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟ’Ι’Σ – ΝΑΠΟΛΙ κωδ.195
Από την μία το “value bet” στο διπλό της Νάπολι, από την άλλη η αλλοπρόσαλλη σκανδιναβική νοοτροπία. Αν είδατε το ματς με την Ίντερ πριν 4 μέρες θα διαπιστώσατε πως αλλιώς το είχανε μελετήσει και αλλιώς τους βγήκε. Αποτέλεσμα αυτού να σπαταλήσουν δυνάμεις στο τέλος φορτσάροντας για τους βαθμούς ..και στην άκρη η Ευρώπη!! Ανασυγκρότηση λοιπόν στην Νάπολι και με υπομονή να έρθει το επιθυμητό. ( ΗΜ Χ ) 1,95 και ( 2 ) 1,95. Από κοντά και το «μαξιλαράκι» του ( 2-3goal ) 1,85.

ΠΑΟΚ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ κωδ.198
Χωρίς πολλά λόγια εδώ ( ΗΜ Χ ) 1,85, ( 2-3goal ) 1,75 και σκοράκια 1-1 και 2-1.

ΡΙΕΚΑ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ κωδ.199
Προβάδισμα στην έδρα εδώ παρά το γεγονός ότι η άλλοτε παραπαίουσα Φέγενορντ αρχίζει να βρίσκει τον δρόμο της. Ποντάρουμε πονηρά εδώ και δεν ασχολούμαστε που θα πάνε οι βαθμοί στο 90λεπτο. (ΗΜ 1) 2,70 και (Οver ) 1,75.

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΛΟΚΕΡΕΝ κωδ.203
Δίψα για επαναφορά στις νικηφόρες Ευρωπαϊκές βραδιές για την γηπεδούχο. Χρειάζεται το τρίποντο εντός έδρας και κάποιοι απόψε κάνουν απόσβεση στα ποσά που δαπανήθηκαν για αυτούς. Από νωρίς βάζει τις βάσεις για την νίκη η «Τραμπ».
( 1/1 ) 2,55 και φυσικά ( 1 ) 1,65. Στο ( Over ) 1,80 λήγει το ματσάκι.

ΕΣΤΟΡΙΛ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ κωδ.207
Η μία ομάδα έχει να αγωνιστεί 21 μέρες σε επίσημο ματς και η άλλη ..5!! Αυτό άλλοτε ευνοεί και άλλοτε όχι. Εγώ πάντως θεωρώ πως μπορεί να σου λείπει η αγωνιστική ροή με ότι αυτό συνεπάγεται, όμως έχεις χρόνο ξεκούρασης, να διαβάσεις τον αντίπαλο, να αποθεραπεύσεις τυχόν τραυματίες σου και να πάρεις αποτέλεσμα εκτός έδρας σε αγώνα Ευρωπαϊκού επιπέδου. Ξεκούραστη, φρέσκια και ανταγωνιστική η φιλοξενούμενη παίρνει αυτό που θέλει ( Χ ) 3,25 και ( 2 ) 1,95.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments