Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Συνεργασία με τον Τσαταλιό

Συνεργασία με τον Τσαταλιό

0
ages kameiros
Dodekanisos

Συνεργασία με τον προπονητή Κώστα Τσαταλιό θα έχει από εδώ και στο εξής ο ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009. Αυτό ανακοίνωσε ο ίδιος ο σύλλογος με σημερινό δελτίο τύπου. Συγκεκριμένα: «Η απήχηση που είχε στους αθλητές μας η μεταγραφή της Νικόλ Κυριακοπούλου στον σύλλογό μας Α.Γ.Ε.Σ. ΚΑΜΕΙΡΟΣ 2009 ήταν πολύ μεγάλη! Σπουδαία πρωταθλήτρια με άριστο χαρακτήρα που αποτελεί πρότυπο προς μίμηση για τους αθλητές μας οι οποίοι λόγω απόστασης δεν θα ήταν ποτέ σε θέση να δούνε από κοντά και να εμπνευστούν από πρωταθλητές τέτοιας εμβέλειας! Η Νικόλ ξύπνησε το «μικρόβιο» της αγάπης για το αγώνισμα «άλμα επί κοντώ» και έκανε πολλούς αθλητές μας αλλά και φίλους του στίβου γενικότερα να θέλουν να μάθουν περισσότερα για το αγώνισμα και γιατί όχι να γίνουν αυτοί οι μελλοντικοί πρωταθλητές !

Ο σύλλογός μας σε απάντηση αυτής της ζήτησης, ήρθε σε επαφή με έναν προπονητή από τους καλύτερους του είδους, και κατάφερε να προχωρήσει φέτος σε συνεργασία !
Από την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου λοιπόν, ο σύλλογός μας θα έχει στις προπονητικές του τάξεις, ως υπεύθυνο προπονητή στα αλτικά αγωνίσματα τον κ. Κωνσταντίνο Τσαταλιό !
Ο κ.Τσαταλιός είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα στα άλματα και εξειδίκευση στο αγώνισμα του επί κοντώ. Εργάστηκε στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού από το 2003 έως το 2010 στο τμήμα αναπτυξιακού αθλητισμού με κύριο αντικείμενο την ανεύρεση και εκγύμναση ταλέντων. Έχει πλούσια προπονητική πορεία και έχει αναδείξει πολλούς πρωταθλητές ως προπονητής επί 12 χρόνια στον Πανελλήνιο Γ.Σ.
Ο κ.Τσαταλιός είναι κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ 3 φορές στο άλμα επί κοντώ και 3 φορές βαλκανιονίκης, με πολλές συμμετοχές σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα.
Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν από την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου, και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα επικοινωνίας, 6948105381 και 6942200366.
Σας περιμένουμε όλους !!!»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments