Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Συνάντηση σε θετικό κλίμα

Συνάντηση σε θετικό κλίμα

0
kolossos_dimos
Dodekanisos
Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η συνάντηση της διοίκησης της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός με τους βουλευτές Δωδεκανήσου κ.κ. Βασίλη Υψηλάντη και Μάνο Κόνσολα, τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννη Μαχαιρίδη και τον δήμαρχο Ροδίων κ. Ευστάθιο Κουσουρνά. Το «παρών» στη χθεσινή σύσκεψη, που έγινε με αφορμή το δικαίωμα συμμετοχής της ομάδας μας στο Euro Cup, έδωσαν επίσης ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. κ. Σάββας Διακοσταματίου, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Αντώνης Καμπουράκης, ο αντιπρόεδρος κ. Άρης Σουλούνιας, ο εκπρόσωπος της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου και εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου κ. Γιώργος Αντώνογλου και ο πρόεδρος του Οικονομικού επιμελητηρίου κ. Μιχαήλ Μιχαήλ.
Από την ομάδα μας το «παρών» έδωσε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Κόκκινος, καθώς επίσης και οι κ.κ. Βασίλης Κουγιός και Κώστας Κωσταρίδης. Οι βουλευτές Δωδεκανήσου που βρέθηκαν στην αίθουσα εθιμοτυπίας του δημαρχείου Ρόδου ανέφεραν ότι πρέπει να γίνει κοινή προσπάθεια και… πανστρατιά απ’ όλους, τονίζοντας ότι αμφότεροι βρίσκονται στη διάθεσή της ομάδας μας, ώστε να βοηθήσουν όσο μπορούν περισσότερο.
Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννης Μαχαιρίδης αναφέρθηκε στην κρίση που υπάρχει, δίνοντας ωστόσο το… στίγμα του όσον αφορά τις γηπεδικές εγκαταστάσεις. Ο ίδιος ανέφερε ότι θα ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες για τη βελτίωση των συνθηκών του «Βενετοκλείου», ενώ υποστήριξε ότι τα έργα στο Παλέ ντε Σπορ της Καλλιθέας βρίσκονται στο σωστό δρόμο και αν συνεχιστούν έτσι μέχρι το τέλος του χρόνου, το νέο σύγχρονο γήπεδο θα είναι έτοιμο.
Ο δήμαρχος Ροδίων κ. Στάθης Κουσουρνάς ανέφερε ότι ο Δήμος αδυνατεί να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα τη συγκεκριμένη περίοδο, ωστόσο δεσμεύθηκε ότι θα γίνουν προσπάθειες μέσω του ΠΡΟΤΟΥΡ για να εξοικονομηθούν κάποια χρήματα και η ομάδα να μπορέσει να παίξει στην Ευρώπη. Σ’ αυτό συναίνεσε και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και εκτελεστικός γραμματέας του ΠΡΟΤΟΥΡ κ. Αντώνης Καμπουράκης, τονίζοντας ότι η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θα αποτελέσει την καλύτερη… διαφήμιση για το νησί μας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι θα γίνουν νέες συσκέψεις μέχρι και την προσεχή Παρασκευή, προκειμένου να αποφασιστεί ο τρόπος βοήθειας των επίσημων φορέων, αφού η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θα πρέπει να υποβάλλει την αίτηση της για συμμετοχή στο Euro Cup, εφόσον βέβαια υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments