Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Συλλυπητήρια για τον Κώστα Καλογήρου

Συλλυπητήρια για τον Κώστα Καλογήρου

0
penthos
Dodekanisos

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του πατέρα των ποδοσφαιριστών Χρήστου και Λευτέρη Καλογήρου, εξέδωσαν τα σωματεία του Αγίου Λουκά και του ΑΕΡΑ Αφάντου. Διαβάστε:
Ο Άγιος Λουκάς
«Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΑΘΛΕΤΙΚΟ Π.Σ.Α. ΑΓ. ΛΟΥΚΑΣ θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας Χρήστου κ Ελευθέριου Καλογήρου για τον θάνατο του αγαπητού τους πατέρα Κωνσταντίνου Καλογήρου. Μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ αποφασίστηκε στον Κυριακάτικο αγώνα με την Θύελλα Πυλώνας η ομάδα μας να αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια και να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή ως ελάχιστος φόρος τιμής στην μνήμη του.»
Ο ΑΕΡΑ
«Το Δ.Σ. του Α.Ε.Ρ.Α. μετά την ανακοίνωση του ξαφνικού θανάτου του Κωνσταντίνου Καλογήρου, πρώην μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου μας και πατέρας του επί σειρά ετών ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Χρήστου Καλογήρου, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:
Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία
Να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του εκλιπόντος
Να κατατεθεί το ποσό των 200 ευρώ σε άπορες οικογένειες
Να δημοσιευτεί το παρών στον τοπικό τύπο
Φίλε Κώστα,
Η ομάδα μας και η τοπική κοινωνία που τόσο πολύ σε αγάπησε και αγάπησες, εκφράζουν τη θλίψη και την οδύνη τους για τον άδικο χαμό σου. Η κοινωνική σου προσφορά, η διαδρομή και η ιδιαιτέρως σημαντική βοήθεια σου στην ομάδα μας, θα μείνει ανεξίτηλα γραμμένη στη μνήμη όλων μας και θα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Η πλούσια δράση σου δημιουργεί σε όλους μας αισθήματα ευγνωμοσύνης προς το πρόσωπο σου και στην αγαπημένη σου οικογένεια.
Καλό σου ταξίδι…»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments