Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Συγκινητική προσπάθεια

Συγκινητική προσπάθεια

1
stavros_filantrhopikos
Dodekanisos
Συγκινητική είναι η επιστολή που μας απέστειλαν οι παίκτριες του Σταυρού Καλυθιών με αφορμή το φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα που δίνουν την προσεχή Κυριακή στις 7 το απόγευμα στο γήπεδο της Κρεμαστής. Διαβάστε:
«Φιλανθρωπικός αγώνας, θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Μαΐου 2012 και ώρα 19:00, στο γήπεδο της Κρεμαστής στην Ρόδο, ανάμεσα στην γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του νησιού μας, με τον Αστέρα Παστίδας (Ακαδημίες) ! Ο σκοπός αυτού του αγώνα είναι ένας… άγγελος… Ένας άγγελος με ξανθά μαλλάκια, που έχει πρόβλημα υγείας και ζητάει την βοήθεια όλων μας! Η μικρή μας πριγκίπισσα, μόλις 2 ετών, έχει όγκο στο κεφαλάκι της και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να την βοηθήσουμε! Η είσοδος στον αγώνα που θα διεξαχθεί, θα είναι 5 ευρώ! ΌΛΑ τα έσοδα από τον αγώνα, θα δοθούν στην οικογένεια της, για την εγχείρηση! Θέλουμε την στήριξή σας και την βοήθεια σας, ώστε η μικρή μας, να μην νιώσει μόνη και να τα καταφέρει!»
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
christina
christina
11 years ago

Μπραβο στον Σταυρό Ροδου & στον Αστέρα Παστίδας για την προσπάθεια τους.Ας ενισχύσουμε όλοι τον αγώνα για την ζωή του παιδιού.