Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Συγκίνηση στο Στάδιο με τον ΠΑΟ! (pics)

Συγκίνηση στο Στάδιο με τον ΠΑΟ! (pics)

0
5
Dodekanisos

Μια πολύ ωραία εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου «Ο Διαγόρας», η οποία είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και αγωνίστηκαν η Μικτή Βετεράνων του νησιού μας με την ομάδα Βετεράνων του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο του 2ου Τουρνουά Ιστορίας και Φιλανθρωπίας. Ο αντιδήμαρχος Ρόδου Στέργος Παρδαλός σε συνεργασία με τις δέκα ομάδες βετεράνων ποδοσφαιριστών του νησιού μας κατάφεραν να φέρουν εις πέρας μια πολύ όμορφη διοργάνωση με προσκεκλημένους τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. Η ανταπόκριση του κόσμου κρίνεται ικανοποιητική παρά το γεγονός ότι η διοργάνωση δεν προβλήθηκε όπως έπρεπε στα Μ.Μ.Ε., τα οποία δεν φέρουν και καμία ευθύνη. Η σκεπαστή εξέδρα του σταδίου σχεδόν γέμισε αλλά η προσέλευση θα ήταν μεγαλύτερη αν η ενημέρωση ήταν έγκαιρη και σωστή. Πριν τον αγώνα οι βετεράνοι του ΠΑΟ συνοδευόμενοι από τους βετεράνους του νησιού μας, επισκέφτηκαν τα νέα γραφεία του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου/Διαγόρα όπου αντηλλάγησαν αναμνηστικά ενώ τιμήθηκε και ο Πέτρος Αστράς, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ρόδου στην Α΄ Εθνική κατηγορία.
Στην συνέχεια οι διοργανωτές απένειμαν τιμητικές πλακέτες στους εκπροσώπους των δέκα ομάδων βετεράνων του νησιού μας που είναι Ρόδος/Διαγόρας, Ιάλυσος, Αφάντου, Άρης Αρχαγγέλου, Καλυθιές, Κλεάνθης, Ευαγόρας, Άγιος Ισίδωρος, Φοίβος, Νότια Ρόδος. Επίσης αντηλλάγησαν αναμνηστικά μεταξύ των δύο ομάδων ενώ οι Βετεράνοι του ΠΑΟ τίμησαν με πλακέτα τον αντιδήμαρχο Στέργο Παρδαλό. Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του αείμνηστου αθλητικογράφου Σταύρου Ηρακλείδη και του αείμνηστου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού αλλά και προπονητή Χρήστου Πετρινιώτη.
Το παιχνίδι
Ωραίο θέαμα και συγκινήσεις πρόσφερε η φιλική συνάντηση η οποία έληξε με νίκη του Παναθηναϊκού 4-3. Τρία γκολ( το ένα με πέναλτι) πέτυχε ο Περικλής Παπαπαναγής και το άλλο Ανδρέας Λαγωνικάκης, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως ήταν αεικίνητοι και οι δύο, με τον Κώστα Φρατζέσκο, τον Σπύρο Μαραγκό, τον Νίκο Πατσιαβούρα και τον Χουάν Ραμόν Ρότσα να τους ακολουθούν σε απόδοση. Για την Μικτή του νησιού μας σκόραραν ο Πέτρος Ρουτζιέρης( 2) και ο Κώστας Ζουρούδης.
Διαιτητές του αγώνα ήταν Διαμαντέας – Σακελλαρίδης – Μαυρουδής.
Μικτή Βετεράνων Νήσου Ρόδου: Μπιλιάς, Σταυρής, Μπακαρής, Παπαμιχαήλ, Παπαστεργίου,Φλεβάρης Κ.,Τσιμέτας, Σπανός, Κορωναίος Δ., Ταχραμάνης, Τάουλας.
Επίσης έπαιξαν και οι Σαββιδάκης Γ., Μουστάκας Διαγόρας, Πίτσης, Γαϊτάνος, Αφεντούλης Εμμ., Καραβόλιας Σ., Μωραϊτης Εμμ., Φτάκλας, Στατιού, Ανδρουλάκης, Δημητράκης, Πιζήμολας, Πολυχρόνης, Σάββενας, Κουτούζης, Σαματάκης, Κουντούρης, Αφεντούλης Ιωαν., Καραντάνης.
Παναθηναϊκός: Αστράς, Πατσιαβούρας, Γονιός, Φυλακούρης, Σάμιος, Οικονομίδης, Μαραγκός, Φρατζέσκος, Παπαπαναγής, Λαγωνικάκης, Ρότσα.
Επίσης έπαιξαν και οι Φούκος, Γραμματικός, Αθανασούλας.

Ηλίας Λοίζος
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2015_2016/varius/palaimaxoi_pao] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments