Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Στόχος μας η επάνοδος»

«Στόχος μας η επάνοδος»

0
skiathitis
Dodekanisos
Ξεκάθαρος για το στόχο του Ορφέα τη νέα αγωνιστική περίοδο, ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου  Χρήστος Σκιαθίτης μιλώντας στο news12.gr. Συγκεκριμένα, μας είπε:
«Ο στόχος μας είναι ένας, η επάνοδος μας στην Α1. Προπονητής μας, θα είναι και πάλι ο Γρηγόρης Σαρρής. Θα κρατήσουμε  ορισμένους  ποδοσφαιριστές  και  θα έρθουν νεαροί  ικανοί, που  πιστεύω ότι μαζί θα κάνουν ένα καλό σύνολο άξιο να ανεβάσει τον Ορφέα ξανά στην Α1. Αγωνιστικά προβλήματα εύχομαι να μην έχουμε τη νέα περίοδο, όμως μάλλον θα έχουμε γηπεδικά , αν δεν φτιαχτεί ο ηλεκτροφωτισμός και η περίφραξη στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων Ίσως και να φύγουμε από αυτό την έδρα αν παραμείνει, το γήπεδο σ αυτήν την κακή κατάσταση.»

 
 
 
 
 
 
 
 

Normal 0 false false false false EL X-NONE X-NONE

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος Αγώνας Α’ κατηγορίας Αεροβόλων Όπλων που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σκοπευτήριο της Καποδιστρίου και με συμμετοχές εκτός Ρόδου.

Με την συμμετοχή αθλητών από τρείς συλλόγους της Ρόδου και του Α. Σ. Ζευς Αθηνών πραγματοποιήθηκε ο διήμερος αγώνας όπου σημειώθηκαν καλές επιδόσεις και αρκετές βελτιώσεις στις επιδόσεις των αθλητών. Η διοργάνωση που ήταν του Α.Σ.Κενταυρος και είχε τη στήριξη του Δημου Ρόδου, του ΡΟΑΝ και της Blue Star Ferries πραγματοποιήθηκε σε δυο σειρές, η πρώτη το Σαββάτο 17:00 με 19:00 και τη η δεύτερη την Κυριακή 10:00 με 12:00 και της απονομές να ακλουθούν στις 12:30. Εκ μέρους της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας παρευρέθηκε ο κ Μπασδέκης Γιάννης. Στόχος του διοργανωτή συλλόγου Α. Σ. Κένταυρος είναι να καθιερωθεί αυτός ο αγώνας σε ετήσια βάση όπως και ένας άλλος τον Οκτώβρη και με συμμετοχές από το εξωτερικό και από τα νησιά των Island Games. Για το λόγο αυτό έχουν ήδη οριστεί οι ημερομηνίες, 29-30 του Οκτώβρη, προκειμένου να ξεκινήσει η προώθηση του και στο εξωτερικό.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments