Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Στους πέντε άνεμους…

Στους πέντε άνεμους…

0
ippotes orfeas
Dodekanisos

Μπορεί οι Ιππότες να «φώναζαν» για τον ορισμό του αγώνα με την ΑΕ Λέρου, όμως τελικά η ημέρα και η ώρα δεν τους επηρέασε και …σκόρπισαν στους πέντε ανέμους τον αντίπαλο τους! Η ομάδα της Παλιάς Πόλης κέρδισε άνετα με 5 – 1 παίζοντας καλύτερα στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Ουσιαστικά, η ομάδα της Λέρου μπόρεσε να φανεί μόνο προς το τέλος του ημιχρόνου και λίγο στις αρχές της επανάληψης όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να της δώσει κάτι παραπάνω. Πρόσωπο του αγώνα ήταν αναμφίβολα ο Λευτέρης Πλαγγέντης ο οποίος σημείωσε τέσσερα τέρματα.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 13’ μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Μαρίνος έκανε ένα ωραίο γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Πασχαλίδης απόκρουσε σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του ο Θεοδοσίου έκανε την κεφαλιά άλλα έστειλε τη μπάλα να περάσει άουτ.
Στο 21’ ο Χατζηκαλημέρης πάσαρε στον Λευτέρη Πλαγγέντη και αυτός από θέση τετ α τετ με πλασέ κατάφερε να ανοίξει το σκορ (1 – 0).
Στο 27’ ο Τσάτσος εκτέλεσε πολύ ωραία ένα φάουλ όμως ο Παπαβεργής κατάφερε να αποκρούσει τη μπάλα εντυπωσιακά και να την στείλει να καταλήξει κόρνερ.
Στο 30’ μετά από σέντρα του Ζωγράφου, ο Αλιάϊ έκανε το σουτ στέλνοντας όμως τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να απομακρυνθεί.
Στο 31’ ο Ζωγράφος και πάλι έκανε νέα σέντρα και ο Αλιάϊ αυτή τη φορά με κεφαλιά κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 2 – 0.
Λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις, ο Αντώνης Πλόχωρος βγήκε στην αντεπίθεση και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας έτσι σε 2 – 1.
Στο 62’ ο Οικονομίδης εκτέλεσε κόρνερ και ο Λευτέρης Πλαγγέντης με σουτ πάνω στην κίνηση έκανε το 3 – 1.
Στο 75’ οι Ιππότες ανέβασαν και άλλο τον δείκτη του σκορ όταν ο Καραμπάτζιος ανατράπηκε στη μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Λευτέρης Πλαγγέντης κάνοντας το 4 – 1.
Στο 80’ ο Μπάκας εκτέλεσε φάουλ αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καθώς σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Επτά λεπτά αργότερα την ίδια τύχη είχε η κεφαλιά του Καμπόσου μέσα από τη μεγάλη περιοχή.
Στο 88’ ο Λευτέρης Πλαγγέντης ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της ομάδας του σημειώνοντας το τέταρτο προσωπικό του τέρμα. Το πέτυχε με πλασέ από θέση τετ α τετ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τσιγαράς και «βοηθοί» του ήταν οι Διακοφιλιππής και Ροδίτης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΠΠΟΤΕΣ: Παπαβεργής, Ζωάννου, Κουντακιώτης, Θεοδοσίου, Μαρίνος, Χατζηκαλημέρης, Οικονομίδης (46′ Βρετινάρης), Χατζημιχάηλ, Πλαγγέντης Λ., Αλιάι, Ταφάνι (24′ Καραπάτζιος)
ΑΕ ΛΕΡΟΥ: Πασχαλίδης, Φουντουκάκης (65′ λ.τ Ακογλάνης), Ελένης Μπάκας, Κοτσάνης, Τσάτσος, Πλόχωρος Αρ., Ηλίας, Πλόχωρος Αντ., Τσιόφυλας (55′ Κουρεβέλης), Καράγκιολης (28′ Καμπόσος)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments