Αρχική Videos Στον τελικό του Australian Open ο Medvedev με 3-1 επί του Τσιτσιπά

Στον τελικό του Australian Open ο Medvedev με 3-1 επί του Τσιτσιπά

0
Dodekanisos

Σε έναν συναρπαστικό ημιτελικό ο οποίος ολοκληρώθηκε μετά από 2 ώρες και 30 λεπτά, ο Daniil Medvedev αποδείχθηκε για δεύτερη σερί χρονιά αξεπέραστο εμπόδιο για τον Στέφανο Τσιτσιπά, στον ημιτελικό του Australian Open. Ο Ρώσος τενίστας έφτασε στην τελική επικράτηση επί του Έλληνα τενίστα με 7-6 (5), 4-6, 6-4, 6-1, για να προκριθεί στον τελικό του Australian Open. 

Ο Medvedev θα προσπαθήσει να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο του στη Μελβούρνη (και δεύτερο συνολικά σε Grand Slam) την Κυριακή (30/1), κόντρα στον Ράφαελ Ναδάλ. Στον αντίποδα ο Τσιτσιπάς σταματά για τρίτη φορά στα ημιτελικά της διοργάνωσης και πλέον μετράει 1/5 σε ημιτελικούς Grand Slam. 

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας «σημαδεύτηκε» από το άγριο ξέσπασμα του Medvedev προς τον διαιτητή. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ του ημιτελικού, ο Ρώσος έχασε την ψυχραιμία του και διαμαρτυρήθηκε σε πολύ έντονο ύφος για coaching του Απόστολου Τσιτσιπά κάτι που φυσικά απαγορεύεται.

«Ο πατέρας του του μιλάει σε κάθε πόντο. Είσαι ηλίθιος; Όταν σου μιλάω, θα με κοιτάς. Απάντα μου. Ο πατέρα του, του μιλάει σε κάθε πόντο. Eίσαι τρελός; Πώς γίνεται να είσαι τόσο κακός» είπε μεταξύ άλλων ο Ρώσος στον διαιτητή.

Ωστόσο πολύ πιο ήρεμος μετά το τέλος του αγώνα, ο Daniil Medvedev απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του, ζήτησε συγνώμη από τον διαιτητή και το θέμα θεωρείται λήξαν.  

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments