Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Στον Προφήτη Ηλία και τα μικρά «ελάφια»

Στον Προφήτη Ηλία και τα μικρά «ελάφια»

0
Dodekanisos

Όπως είναι γνωστό ήδη, από την περασμένη Κυριακή, η ομάδα της Ρόδου βρίσκεται στον Προφήτη Ηλία για την προετοιμασία της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Βέβαια, στο βουνό δεν είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές παρόντες, όμως σταδιακά και σύντομα θα ενσωματωθούν στο «ρόστερ» της πράσινης ομάδας οι καινούριοι παίκτες, και ο προπονητής κ. Σκύβαλος Μανώλης θα μπορέσει να «χτίσει» τα πλάνα του για το πρωτάθλημα 2023-24.

Όμως, εκείνο το οποίο είναι ιδιαίτερο και σημαντικό για την ομάδα της Ρόδου, είναι πως στον Προφήτη Ηλία βρίσκονται και τέσσερα νέα παιδιά, από τις ακαδημίες των «ελαφιών», τα οποία θα ακολουθήσουν όλη την προετοιμασία.

Τα μικρά «ελάφια» που βρίσκονται στην αποστολή και στην διάθεση του προπονητή είναι οι Παπαμανώλης Γιώργος, Λούπης Νίκος, Τζούρτζι Αντώνης και Ρίγκερς Βαγγέλι.

Εμείς από την πλευρά μας, εκφράζουμε ότι το καλύτερο στους  νεαρούς ποδοσφαιριστές και χαιρετίζουμε το γεγονός για την αλλαγή φιλοσοφίας που ακολουθούν τα σωματεία, και θέλουμε να πιστεύουμε ότι το ενδιαφέρον όλων, είναι πραγματικό για τα παιδιά των ακαδημιών τους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments