Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Στο βάθρο της 1ης θέσης

Στο βάθρο της 1ης θέσης

0
38
Dodekanisos
Μια αγχωτική νίκη με 1-0 πήρε η Μικτή Νέων της Δ/ νήσου με τον διαιτητή Βισκαδούρο να ελέγχεται για τη φάση του 25΄ σε ανατροπή του Μαργαρίτη.

Κατακτητές της κορυφής στέφθηκαν χθες οι ποδοσφαιριστές της Μικτής Νέων της Δ/ νήσου κερδίζοντας την αντίστοιχη ομάδα της Χίου με 1-0, σε ένα παιχνίδι πραγματικά κατάθεση ψυχής, αφού η κούραση από τους συνεχείς αγώνες ήταν πλέον μεγάλη και ευδιάκριτη σε κάθε προσπάθεια των παιχτών και των δύο ομάδων.Κατα γενική ομολογία τα παιχνίδια της τελευταίας μέρας του πρωταθλήματος δεν διεκδικούν δάφνες ποιότητας καθώς η έλλειψη σωστών αποστάσεων κυρίως στο κέντρο μεταφερόταν και στην επίθεση που στηριζόταν κυρίως σε ατομικές εμπνεύσεις και στημένες φάσεις. Το παιχνίδι κυμάνθηκε γενικά σε μέτρια επίπεδα με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο απειλητικοί έχοντας ως κύριο εκφραστή τον Μαργαρίτη που έκανε παιχνίδι και παρέσυρε και τους υπόλοιπους της ομάδος. Στα μισά περίπου του ημιχρόνου το πέναλτι (καταφανέστατο από όλους όσους το είδαν από έξω) που έκανε “γαργάρα” ο διαιτητής Βισκαδούρος σε ανατροπή του Μαργαρίτη , ξεσήκωσε την εξέδρα και εξόργισε τόσο τον Ενωσιακό προπονητή κ. Θεοδώρου , όσο και τους ποδοσφαιριστές που τα έδωσαν όλα και λίγο πριν ανάπαυλα πέτυχαν το γκολ που τους χάρισε την πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα της 1ης φάσης του Πρωταθλήματος των Μικτών ομάδων. Στην επανάληψη ο ρυθμός διατηρήθηκε στα ίδια επίπεδα με τους Δ/ νήσιους να φτάνουν με περισσότερες αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ , αλλά έχοντας απέναντι τους τον πολύ καλό γκολκίπερ Σύρρη δε μπόρεσαν να ανεβάσουν τον δείκτη του σκόρ που “κόλλησε” στο 0-1.

Φάσεις/γκολ

44′ Το 0-1 έγινε από τον Βαλτογιάννη με σουτ από το ύψος της περιοχής απευθείας στο ”Γ” του Σύρρη.

45′ Με τα ακροδάχτυλα έδιωξε ο Σύρρης το σουτ του Γιώργου από το ύψος της περιοχής.
47‘ Στο αριστερό δοκάρι σταμάτησε η το σουτ του Βαλτογιάννη μέσα απ’την περιοχή.
70′ Ελάχιστα πάνω απ’τα δοκάρια πέρασε το απευθείας φάουλ του Γκιάλη.
72′ Μετά από κόρνερ του Μαργαρίτη από δεξιά, ο Σπύρου με κεφαλιά ανάγκασε τη μπάλα να περάσει ξυστά από το οριζόντιο δοκάρι.
75′ Πάνω από τα δοκάρια πέρασε η κεφαλιά του Πολυμένωφ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαργαρίτη.
78′ Ο Γιώργου έβγαλε σέντρα στην καρδιά της άμυνας , ο Σπύρου έκανε την προβολή, αλλά ο πολύ καλός Σύρρης έδιωξε εντισκτοδώς με το πόδι.

Ο Διατητής Βισκαδούρος σαφώς ελέγχεται για τη φάση του 25′ σε ανατροπή του Μαργαρίτη . Καλοί οι βοηθοί Ρούτσης και Γιακουμάκης Στερ.

Μικτή Νέων Χίου: Σύρρης, Προγούλης, Μπουγιούκας, Υψηλάντης, Τσαρλής, Μαϊστράλης, Τριανταφύλλου, Στουπάκης(47′ Μονιός), Μένης(47′ Κατσίπης Λ.), Γκιάλης, Γάνος(40′ Μίμαρος).

Μικτή Νέων Δ/νήσου: Κουμέντος, Παπαδόπουλος, Σαχίνης(84′ Λατσός), Χατζησάββας, Πολυμένωφ, Στάτης, Βολονάκης(89′ Φλεβάρης), Γιώργου, Χατζηγεωργίου(29′ Σπύρου), Μαργαρίτης, Βαλτογιάννης.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “ΔΡΑΣΙΣ”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments