Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου “Πολυθρόνα” για δύο

“Πολυθρόνα” για δύο

0
23
Dodekanisos
Η Μικτή Παίδων της Δ/ νήσου κέρδισε χθες την αντίστοιχη ομάδα της Χίου με 2-1 και μοιράζεται την1η θέση τους στο βαθμολογικό πίνακα με τη Λέσβο.
Νίκη με 2-1 πήρε η Μικτή Νέων χθες στο Ενωσιακό γήπεδο κόντρα στη Χίο. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Μποσγανά ξεκίνησαν με διάθεση το παιχνίδι έχοντα μοναδικό σκοπό να αναλάβουν τα ηνία του αγώνα, χωρίς ωστόσο αυτό να μετουσιωθεί σε παραγωγή φάσεων , με εξαίρεση τα δύο γκολ που πέτυχαν μέχρι την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη η κούραση ήταν εμφανής και στις δύο ομάδες που περιορίστηκαν σε παιχνίδι κέντρου , με τους τυπικά γηπεδούχους να μειώνουν στο 61′ και να διεκδικούν την ισοπαλία που τελικά δεν ήρθε ποτέ.

Τα γκολ
20′ Με ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Ορφανίδης άνοιξε το σκορ, 0-1.
34′ Ο Μαρκάκης με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Χριστοδούλου κάνοντας το 0-2.
61′ Ο Κονταντώνης έδιωξε σε κόρνερ με τα ακροδάχτυλα το φάουλ του Αναγνωστάκη από δεξιά. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Ξύδας μειώνοντας σε 1-2.

Πολύ καλη η διαιτησία του Ρούτση από τον Σύνδεσμο Κορίνθου(Υποψήφιος για Γ΄Εθνική), με βοηθούς τους Βισκαδούρο από το Σύνδεσμο Ηρακλείου(Διαιτητής Γ΄Εθνικής) και Γιακουμάκη Στέρ.

Μικτή Παίδων Χίου: Χριστοδούλου, Ιωάννου, Μπόλλας, Λαγός, Ράλλης, Αναγνωστάκης, Ξυδάς, Αρνιώτης(30′ Κουγιούλης), Κούτικας(77′ Βαβούλης), Γλύκας(54′ Κρητικός), Μπαστιάνος.

Μικτή Παίδων Δ/νήσου: Κονταντώνης, Παγκράτης, Ορφανίδης, Κεφαλιανός, Γρηγοριάδης, Μαρκάκης(56′ Τριανταφυλλίδης), Καράγιωργης, Καραγιάννης(41′ Γιάννου), Κουγιός, Λιαμής(75′ Κουδούνης), Καλαϊτζίδης.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “Δράσις”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments