Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Στο ρελαντί ο Απόλλωνας

Στο ρελαντί ο Απόλλωνας

0
Dodekanisos

Ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας (2ος όμιλος), έκανε ο Απόλλωνας Κ. αφού επικράτησε με 2-0 του Ευαγόρα στο γήπεδο των Καλυθιών, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά και την υπεροχή καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Στο 10΄ ο Σπαχιού κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Πετρά, την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαυρομούστακος στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ από την εστία του Ζαχαρίου. Τελικά αυτή η υπεροχή των “κυανοκίτρινων” έφερε καρπούς στο 27΄ όταν ο Καντιμοίρης με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για το 1-0. Λίγο πριν το φινάλε της ανάπαυλας (40΄ ) οι Απολλωνιστές σημείωσαν και δεύτερο τέρμα με το σουτ του Σπαχιού μέσα από την περιοχή.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Ο Απόλλωνας δημιούργησε κάποιες καλές φάσεις μπροστά από την εστία του Μιχαλάκη ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του κ. Σπάρταλη.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Σπάρταλης (Κάζας, Στεφανάκης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΠΟΛΛΩΝ Κ.: Ροδίτης, Κυρίτσης, Τσακίρης, Νικολός, Κάλτσης (83΄ Τσίττας), Συμεωνίδης, Σπαχιού (72΄ Κούρτι), Καντιμοίρης, Ζουρούδης (87΄ Σταυρής), Σαπαλίδης, Μαυρομούστακος

ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Ζαχαρίου (46΄ Μιχαλάκης), Οικονόμου, Πετράς, Τσιριγώτης, Ταρατίτας (46΄ Χιντά), Παπαντωνίου, Καριοφύλλης, Κατίνας, Χατζηκωνσταντής (66΄ Πλασάτης), Κουντούρι, Κτιστάκης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments