Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Στο ρελαντί ο Απόλλωνας!

Στο ρελαντί ο Απόλλωνας!

0
Dodekanisos

Χωρίς να δυσκολευτεί σε κανένα σημείο της αναμέτρησης ο Απόλλωνας Καλυθιών κέρδισε εύκολα με 3-0 τον Ποσειδώνα εντός έδρας κατακτώντας έτσι ακόμα ένα σημαντικό τρίποντο. Οι σκόρερ για τους Καλυθενούς ήταν οι Παλάζης, Μαθιός και Γιορδαμνής.

Όσον αφορά την εικόνα του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι τόσο στο πρώτο όσο και δεύτερο ημίχρονο. Αυτή η υπεροχή τους έφερε καρπούς στο 14΄ όταν ο Παλάζης με δυνατό σούτ από το ύψος της περιοχής άνοιξε το σκορ για το 1-0, σκορ που έμεινε μέχρι την ανάπαυλα παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν. Στην επανάληψη οι «κυανόκίτρινοι» πέτυχαν ακόμα δύο τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο με την εύστοχη εκτέλεση του Μαθιού σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και με το τέρμα του Γιορδαμνή στο 89΄ για το 3-0.

Φάσεις και γκολ

11΄ Ο Μαθιός θα πασάρει στον Παλάζη, αυτός θα κάνει το σουτ με τη μπάλα να φευγει λίγο άουτ.

14΄ Ο Παλάζης με ένα ωραίο δυνατό σουτ θα κάνει το 1-0.

20΄ Μετά από εκτέλεση φάουλ και σύγχυση στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων ο Μαθιός με πλασέ θα σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι του Γαλάνη.

26΄ Σέντρα σουτ του Καραμάνώλη ο Γαλάνης θα αποκρούση και στην επανάφορά ο Μαθιός θα σουτάρει με τον Σπανό να σώζει πριν η μπάλα περάσει λίγο τη γραμμή.

33΄ Μετά από φάουλ του Γεωργιάδη ο Σαχίνης με κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα άουτ.

41΄ Σουτ του Γεωργιάδη πάνω από τα δοκάρια του Γαλάνη.

58΄ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Παλάζη , ο Φυλακούρης θα κάνει την κεφαλιά πάσα στο Μαθιό που θα σουτάρει και τον Γαλάνη να διώχνει με τα πόδια.

66΄ Ο Κιόττου θα εξαπολύσει το σουτ με τον εξαιρετικό Γαλάνη να λέει και πάλι «όχι».

83΄ Ο Μαθιός θα ανατραπεί από τον Σπανό εντό περιοχής με τον κ. Κυρίτση να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ο ίδιος γράφοντας το 2-0.

89΄ Ο νεαρός Γιορδαμνής με ωραία προσπάθεια και σουτ θα διαμορφώσει το τελικό 3-0.

Για τους νικητές ξεχώρισαν οι Παλάζης και Γεωργιάδης, για τους Καρπάθιους ο Γαλάνης έκανε εξαιρετική εμφάνιση.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Κυρίτσης (Τσέτσος, Κάζας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΠΟΛΛΩΝ: Ροδίτης, Φυλακούρης, Κυρίτσης, Σαχίνης, Διακουράκης, Γεωργιάδης, Φλεβάρης (87΄ Μίσκου), Καραμανώλης (46΄ Κιόττου), Σαββούλης (71΄ Γιορδαμνής), Μαθιός, Παλάζης (85΄ Καματερός)

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Γαλάνης, Σπυριδάκης, Σπανός, Χατζημανώλης, Φασουλέτος, Τσαβέλης, Βιτώρης (79΄Καραναστάσης), Βέργος (60΄ Φλάγκος), Λαδένογλου, Βιλλανούτσι, Στοφοράντοβ (84΄ Χατζηγεωργίου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments