Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Λευκή ισοπαλία» στο Βάτι

«Λευκή ισοπαλία» στο Βάτι

0
Dodekanisos

Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Βατίου, ο τοπικός Διαγόρας και ο Αστέρας Παστίδας αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο είχε ένα μέτριο ρυθμό με τους γηπεδούχους να δημιουργούν τρεις καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν και τους φιλοξενούμενους μια. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε και άλλο με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν και φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες.

Παρόλα αυτά, ο Διαγόρας Βατίου μπορούσε να πάρει το «τρίποντο» στις καθυστερήσεις όταν ο Βασιλειάδης έκανε από πολύ κοντά την προβολή αλλά ενστικτωδώς ο τερματοφύλακας του Αστέρα απόκρουσε.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ατσικνούδας ο οποίος στο 91’ απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη τον Κατσαμάκη για αντικανονικό μαρκάρισμα.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Μαυρουδής, Μοσχής, Καραγιάννης, Αδάμος, Έλληνας, Ζερβός Β., Παναγιωτόπουλος, Κατσαρής (70’ Βασιλειάδης), Παπουρδάνος (58’ Καμπούρης), Ζωάννου Λ. (90’ Χότζα), Χαρτοφύλλης (84’ Ζερβός Μ.)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ: Ροδανάκης (40’ λ.τ. Παπαμιχαήλ), Παγκράτης (35’ λ.τ. Κατσαμάκης), Ισκάς, Χαριτάκης, Καρύδης, Καλαγρής, Σκόρπος, Πολυχρόνης, Στεργιόπουλος (80’ Κονόμι), Γιαννακόπουλος, Κυρίτσης (55’ Αμπντουλάϊ)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments