Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Στίβος: Στις 19/10 ο επόμενος αγώνας

Στίβος: Στις 19/10 ο επόμενος αγώνας

0
agios soulas
Dodekanisos

Στις 19 Οκτωβρίου είναι το επόμενο στιβικό ραντεβού της Δωδεκανήσου. Την ημέρα εκείνη, στο στάδιο «Γιάννης Πρώτος» θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας του αναπτυξιακού πρωταθλήματος Παμπαίδων και Παγκορασίδων Β’. Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα είναι γεννημένα τα έτη 2001 και 2002. Στην προκήρυξη αναφέρονται μεταξύ άλλων και τα εξής:
Δρόμοι: 60μ εμπ..- 150μ.-1.000μ., σκυτ/μία 4Χ60μ.
Άλματα: Μήκος – Ύψος
Ρίψεις: Μπαλάκι-Σφαίρα
Συμμετοχή
Κάθε σωματείο έχει δικαίωμα να δηλώσει απεριόριστο αριθμό αθλητών-τριών
στα αντίστοιχα αγωνίσματα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα.
Κάθε αθλητής-τρια έχει δικαίωμα να αγωνισθεί ΜΟΝΟ σε ένα αγώνισμα, καθώς και στην ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ60μ. του σωματείου του.
Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή εκτός συναγωνισμού για οποιονδήποτε αθλητή-τρια.
Οικονομικά:
Οι οργανωτές θα καλύψουν τα έξοδα μετακίνησης-διαμονής και διατροφής ένδεκα (11) συνολικά ατόμων, δέκα (10) αθλητών-τριων της κατηγορίας Παμπαιδων-Παγκορασίδων Β΄ και ενός (1) συνοδού για κάθε σωματείο που θα μετακινείται Δηλώσεις συμμετοχής
Τα σωματεία θα πρέπει να υποβάλουν τη δήλωση συμμετοχής τους στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου πέντε (5) ημέρες πριν την διεξαγωγή των αγώνων, Δευτέρα 13/10/2014 υπογραμμίζοντας τα ονόματα των δέκα (10) αθλητών-τριών και του συνοδού που θα καλύψει η Οργανωτική επιτροπή.
Στους αγώνες οι συνοδοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα δελτία των αθλητών ιατρικώς θεωρημένα για τους τελευταίους δώδεκα (12) μήνες, για να τα καταθέσουν στην γραμματεία των αγώνων (αίθουσα κλήσης).
Βαθμολογία-Αξιολόγηση:
Ο αγώνας αυτός δεν συμπεριλαμβάνεται την επίσημη βαθμολογία-αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ των Αγώνων των Παμπαίδων-Παγκορασίδων Β΄.
Έπαθλα:
Στους τρεις (3) πρώτους νικητές-τριες των αγωνισμάτων θα απονέμονται μετάλλια και διπλώματα (χρυσό-αργυρό-χάλκινο).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments