Στις 4/8 οι εκλογές στον Άγιο Λουκά

1
2

Στις 4 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν τελικά οι εκλογές στον Άγιο Λουκά Αφάντου. Αυτό αναφέρει και η πρόσκληση που έδωσε στη δημοσιότητα η προσωρινή διοίκηση του συλλόγου. Συγκεκριμένα:
«Σύμφωνα με το καταστατικό, το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου, που εδρεύει στη δημοτική ενότητα Αφάντου του Δήμου Ρόδου με την επωνυμία: «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΦΑΝΤΟΥ “ΆΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ”». Προσκαλεί όλα τα μέλη του σωματείου να λάβουν μέρος στις εργασίες της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, που θα γίνει στις 4 Αυγούστου 2013, ημέρα Κυριακή και ώρα 20:00 σε αίθουσα του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αφάντου, Πλατεία Ελευθερίας – Αφάντου, που θα συζητηθούν και θα παρθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα, που είναι θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:
Θέμα 1: Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.-
Θέμα 2: Εκλογές για την ανάδειξη νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής.-
Υποψηφιότητες υποβάλλονται σύμφωνα με το καταστατικό έως την Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013, με αίτηση προς τον Γραμματέα του Δ.Σ., μέσω Fax στον αριθμό 2241025343 και στο κινητό 6957405855.
Σημείωση: Αν δεν υπάρξει απαρτία, τα παραπάνω θέματα θα συζητηθούν την επόμενη μέρα, Δευτέρα 05/08/2013 στον ίδιο τόπο και ώρα με την παρουσία οσωνδήποτε μελών του σωματείου σύμφωνα με το καταστατικό»

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο κόσμος του Αφαντου γελάει με τα καμώματα της οικ.Μπακιρη. Αν θέλετε τόσο πολύ κύριοι να έχετε ομάδα δημιουργειστε. Δικιά σας!!! Τώρα αποδυκνειετε που στοχευατε εξ αρχής. Ενα θέλω να σας υπενθυμίσω μόνο.ο σύλλογος έχει δημιουργηθεί για την ανάδειξη του δήμου μας και για να δωθουν ευκαιρίες στα παιδιά του Αφαντου που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, εσείς στεκεστε εμπόδιο με τις πράξεις σας! Καταφέρατε να μιλάνε όλοι στην Αφαντου με τα χειρότερα λόγια…!!!