Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Στήριξη σε μια δύσκολή στροφή!

Στήριξη σε μια δύσκολή στροφή!

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση εν όψη του δύσκολου εντός έδρας αγώνα για την 3η αγωνιστική της Super League 2 με την ομάδα των Χανίων την Δευτέρα στις 13:00 δημοσίευσε ο Διαγόρας. Ζητώντας την στηρίξει του «12ου παίκτη» για να ώθηση την ομάδα να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό για τον αγώνα κυπέλου.

« ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΡΟΦΗ!

Ο αγώνας της Δευτέρας θεωρείται από τον Διαγόρα σαν κρίσιμος για την συνέχεια. Για την 3η αγωνιστική ο γηραιός της πόλης μας υποδέχεται στις 13.00 της Δευτέρας τα Χανιά με στόχο το καλό ποδόσφαιρο και την κατάκτηση της νίκης και τους τρεις βαθμούς της. Είναι μια δύσκολη στροφή που θέλει…ανάλογη με τον αγώνα Κυπέλλου αντιμετώπιση.

Ο Θωμάς Γράφας και οι παίκτες του ξεπέρασαν γρήγορα τον αποκλεισμό στο Κύπελλο κι έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους, στο πώς με καλή απόδοση μέσα από τις γραμμές θα πάρουν νίκες από δω και πέρα, αρχής γενομένης από το ματς με τα Χανιά.

Σε τέτοια ματς όμως είναι επιβεβλημένη η παρουσία του δωδέκατου παίκτη στην εξέδρα, όπως και στο ματς με τον Παναιτωλικό. Η υποστήριξη από την Θύρα 6 και τους φίλους του Διαγόρα, πρέπει να είναι μεγάλη και σ’ αυτό το παιχνίδι.

Είναι γνωστό ” το ακατάλληλο της ώρας”, αλλά υπάρχει η πίστη πώς το Δημ. Στάδιο θα ‘χει και πάλι φωνή πάθος ρυθμό και διάθεση, για στήριξη στην ομάδα του νησιού μας που θέλει να πετύχει και φέτος του σκοπού του.

Από αγωνιστικής πλευράς. ο κόουτς της ομάδας θα επιλέξει τους έντεκα και την υπόλοιπη αποστολή λίγο πριν το ξεκίνημα του αγώνα.»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments