Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Στήριξη στους μικρούς!

Στήριξη στους μικρούς!

0
spartalis
Dodekanisos
Ο Διαγόρας προσπάθησε να κάνει αυτό που έπρεπε στα Γιάννινα αλλά, δεν τα κατάφερε τελικά, φεύγοντας από κει με μια βαριά ήττα . Οι κυανέρυθροι χωρίς οκτώ από τα βασικά τους στελέχη δεν μπόρεσαν  να αντισταθούν  στις ορέξεις των πιθανών πρωταθλητών της football league και όπως φάνηκε, δεν μπόρεσαν  να πάρουν  κάτι, αλλά και να παρουσιάσουν  την εικόνα που έπρεπε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα .
Βέβαια αν έμενε στο παιχνίδι ο Παναγιώτης Σπάρταλης, τότε υπήρχαν οι πιθανότητες για να διεκδικήσει κάτι ο Διαγόρας, η στην έσχατη  περίπτωση να περιορίσει το μέγεθος της ήττας. Το 5-0 στους ¨Ζωσιμάδες¨ είναι πλέον ιστορία κι όπως έριξε το σύνθημα ο Πέτρος Ρουτζιέρης στις δηλώσεις του, ο Διαγόρας ¨βλέπει¨ πλέον τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Βέροια, σε ένα παιχνίδι που τον ενδιαφέρει μόνο η νίκη και η κατάκτηση των τριών βαθμών.
Ο γηραιός θέλει δυο νίκες ακόμα στα μάτς που απομένουν, για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την είσοδο του στους αγώνες των πλέη οφ της Κατηγορίας, μιας και είναι αυτός ο στόχος του από δω και πέρα.
Ένα ακόμα κέρδος και παρά την βαριά ήττα, είναι η εμπειρία των Νέων που αγωνίσθηκαν σε αυτό το μάτς και προσπάθησαν να δείξουν πώς με την κατάλληλη προετοιμασία το καλοκαίρι, θα αποτελέσουν ένα σπουδαίο κεφάλαιο για τον Διαγόρα στο  μέλλον.
Άγγελος Χειμωνέττος, Γιώργος Μαριεττάκης, Σταύρος Πεταυράκης, Πανορμίτης Καρπαθάκης ,αλλά κι ο Μιχάλης Φράγκος, προσπάθησαν κι έδειξαν πώς το μέλλον τους ανήκει και πώς μπορούν να προσφέρουν πολλά με την κατάλληλη βέβαια δουλειά.
Στον αγώνα όμως της Κυριακής, το έμψυχο υλικό αυξάνεται όχι μόνο αριθμητικά, αλλά και στον τομέα της εμπειρίας, καθώς γυρίζουν από τιμωρία και είναι στην διάθεση του Πέτρου Ρουτζιέρη τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι σε καλή κατάσταση αγωνιστικά.
Πρόκειται για τους Χάρη Ταμπάση , Γιώργο Σαλαμαστράκη, Νίκο Χατζόπουλο και Μπάρτος Ταραχούλσκι,. οι οποίοι είναι έτοιμοι να αγωνισθούν κατά της Βέροιας.
Εκτός ποινής είναι πλέον και ο Τόλης Σκόνδρας, αλλά η συμμετοχή του στον αγώνα της Κυριακής θα εξαρτηθεί από την πορεία του τραυματισμού του .
Τραυματίας είναι κι ο Στάθης Προβατίδης, ενώ απών από την μάχη αυτή θα είναι ο μεγάλος άτυχος του αγώνα με τα Γιάννινα που δεν είναι άλλος από τον Παναγιώτη Σπάρταλη, ο οποίος και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για πέντε εβδομάδες.
Αξίζει να σημειωθεί πώς στην προπόνηση της Παρασκευής, αισθάνθηκε ένα τράβηγμα στον δικέφαλο ο Νεμάγια Ζλάτκοβιτς κι αυτός ήταν ο λόγος που δεν ακολούθησε την αποστολή, αλλά και δεν αγωνίσθηκε κατά του ΠΑΣ Γιάννινα.
Σήμερα οι κυανέρυθροι είχαν ρεπό και θα ξεκινήσουν σήμερα την προετοιμασία τους για τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής με την Βέροια .
ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ
Στο μεταξύ λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η συγκρότηση του φακέλου που πρέπει να κατατεθεί στην επιτροπή αδειοδότησης . Απομένουν μερικά έγγραφα ακόμα για να συμπληρωθεί και να κατατεθεί στην αρμόδια επιτροπή. Ο φάκελος του Διαγόρα θα είναι καθόλα έτοιμος μέσα στην προθεσμία που έδωσαν οι αρχές σε όλες τις ΠΑΕ .
Στο μεταξύ σήμερα επρόκειτο να γίνει συνάντηση των μελών της Διοίκησης, για να συζητηθεί το θέμα αυτό, αλλά  αναβλήθηκε και πιθανότατα να γίνει αύριο.

Από το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Διαγόρας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments