Αρχική Αθλητικά νέα Στην κορυφή με τίτλο η Καλλιθέα

Στην κορυφή με τίτλο η Καλλιθέα

0
dorieas kalithea
Dodekanisos

Πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου είναι πλέον η Καλλιθέα που σήμερα νίκησε τον Διαγόρα με 87-69 και βρέθηκε στην κορυφή του Δωδεκανησιακού μπάσκετ. Οι παίκτες του Χρήστου Μπίλια είχαν ψυχή, δύναμη και πίστη για την νίκη και κατάφεραν στο κλειστό της Ιαλυσού να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου και πλέον βάζουν πλώρη για τα μπαράζ που οδηγούν στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Ο Διαγόρας από την πλευρά του δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, αν και προσπάθησε να ανοίξει την άμυνα της Καλλιθέας αλλά οι παίκτες του Κυριάκου Μάγου δεν μπόρεσαν να κάνουν πολλά και φυσιολογικά υποτάχθηκαν στην ανωτερότητα του αντιπάλου τους. Ο νέος πρόεδρος της ομάδας Θανάσης Σταμούλης αποθεώθηκε από τους φιλάθλους της ομάδας ενώ οι παίκτες τον σήκωσαν στα χέρια στέλνοντας τον σε πελάγη ευτυχίας.

Τα μπαράζ

Προς το τέλος Ιουνίου η Καλλιθέα θα κληθεί να δώσει τους αγώνες κατάταξης οι οποίοι θα της δώσουν το εισιτήριο της ανόδου στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Από τις 21 έως τις 25 Ιουνίου η ομάδα του νησιού μας θα αντιμετωπίσει τις πρωταθλήτριες ομάδες της Λέσβου, της Χίου, της Σάμου και των Κυκλάδων.

Τα δεκάλεπτα ήταν: 22-26, 33-44(ημ.), 52-60, 69-87
Διαιτητές: Αντωνίου- Αρνάς
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Μάγος): Βογιατζής 22(1), Ματσαμάς 9(1), Κωστάκης 3(1), Μαρουλλάκης 2, Καταβαίνης 5(1), Μπότσας 9(1), Παρδακάς 13, Δούβαλης 6, Πιέτρι, Χατζηδημητρίου.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μπίλιας): Βασιλειάδης, Γαλατάς, Γυφτάκης 7, Μπιλλιάς 13, Συμιακός 8(2), Κούρος Π. 10, Μήτσης 14(1), Σκορδάλης 26(6), Κούρος Ι. 7, Μπακίρης.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments