Αρχική Εφηβικό Στην κορυφή πάτησε το Αρένα

Στην κορυφή πάτησε το Αρένα

0
Dodekanisos

Στην κορυφή της βαθμολογίας του Εφηβικού πρωταθλήματος πατησε και το Αρένα το οποίο πέτυχε εύκολη νίκη με σκορ 6 – 1 σε βάρος των Πανθήρων σε παιχνίδι που έγινε σήμερα στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο “Καλλιπάτειρα”. Τα παιδιά του Αρένα μετά το ρεπό που είχαν, επέστρεψαν φουριόζα στην αγωνιστική δράση.

Το σκορ άνοιξε ο Ρουτζιέρης μόλις στο 5΄με απευθείας εκτέλεση κόρνερ (1 – 0) και ο Κίτσος με κεφαλιά έκανε το 2 – 0. Ο Ρουζτιέρης έκανε το 3 – 0 με κεφαλιά και ο Κουλούρας μετά από ωραία ασίστ του Ρουτζιέρη τελείωσε ιδανικά τη φάση για να κάνει το 4 – 0. Ο Ρουζτιέρης μετά από ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ πετυχαίνοντας ο ίδιος χατ τρικ ενώ ο Κίτσος με κεφαλιά έκανε το 6 – 0. Το τελικό 6 – 1 διαμόρφωσε ο Παπανικολάου μετά από ωραία ατομική προσπάθεια.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μπέκας (Μίγκλη, Χονδρού). Στο 11’ απομακρύνθηκε από τον αγωνιστικό χώρο ο προπονητής των Πανθήρων Νίκος Καρπαθάκης για έντονη διαμαρτυρία του προς τον διαιτητή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΕΝΑ: Φουκάρας (64’ Πελαρδής), Σελλαβτζή, Κυριακούλης (54’ Βαραβάς), Κίτσος, Ικονόμι, Κάτσο, Κουλούρας (54’ Παπαντωνίου), Βαρδόπουλος (64’ Λάζος), Κουλλόλι, Ρουτζιέρης, Τσιακήρογλου
ΠΑΝΘΗΡΕΣ: Διακογιάννης (49’ Ισκάς), Μουχαμετάνι (70’ Donchen), Ντουμάζιος, Αραμπατζής, Διακογιάνννης Α., Τιτάης (70’ Μιτρόφσκι), Διακογιάννης Π., Βάρκα, Παπανιοκολάου, Καρασάββας, Κουφός (49’ Χουρμουτζιδάκης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments