Αρχική Αθλητικά νέα Στην έκτη θέση η Άννα Κορακάκη στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι

Στην έκτη θέση η Άννα Κορακάκη στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι

0
Πηγή: eurosport greece
Dodekanisos

Η Άννα Κορακάκη κατέλαβε την έκτη θέση στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι στον τελικό του αγωνίσματος των Ολυμπιακών Αγώνων. Η Κορακάκη συγκέντρωσε 157.4 βαθμούς και δεν κατόρθωσε να εισέλθει στα μετάλλια. 

Η Ελληνίδα αθλήτρια αγωνίστηκε για τρίτη φορά σε τελικό. Κάτι που αν μη τι άλλο από μόνο του αποτελεί σπουδαίο κατόρθωμα.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Βιταλίνα Μπατσαράσκινα (Ρωσία) με 240.03. Πρόκειται για μία επίδοση που αποτελεί νέο Ολυμπιακό ρεκόρ. Το ασημένιο μετάλλιο κέρδισε η Αντοανέτα Κοσταντίνοβα (Βουλγαρία). Ενώ η Ρανσίν Γιανγκ (Κίνα), που είχε πραγματοποιήσει στον προκριματικό γύρο Ολυμπιακό ρεκόρ κατέλαβε το χάλκινο μετάλλιο.

Με το «βλέμμα» στα 25μ. η Κορακάκη

Η παρουσία της Άννας Κορακάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν ολοκληρώθηκε ακόμα. Η Ελληνίδα σκοπεύτρια θα αγωνιστεί και στα 25μ. εκεί όπου είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο προκριματικός για το συγκεκριμένο αγώνισμα θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη στις 29 Ιουλίου. Η Άννα Κορακάκη στοχεύει να πάρει την πρόκριση στον τελικό. Έπειτα θα προσπαθήσει να διεκδικήσει το τρίτο της μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι δηλώσεις της Κορακάκη

«Ο τελικός είναι κάτι το διαφορετικό. Όπως τονίζω κάθε φορά, ο τελικός ειδικά στο δικό μας άθλημα είναι Ρωσική ρουλέτα. Ακόμα και η πρόκριση στον τελικό είναι μεγάλη επιτυχία και εγώ ήρθα εδώ με αυτόν τον στόχο. Την πρόκριση στον τελικό και όχι τα μετάλλια. Από εκεί και πέρα ο τελικός είναι ένα άλλο παιχνίδι. Στόχος μας είναι η πρόκριση στον τελικό. Φυσικά, προσδοκούμε για ένα μετάλλιο, όπως κάναμε και εδώ. Αλλά είπαμε είναι το timing της κακή βολής, είναι πολλά», δήλωσε η Ελληνίδα αθλήτρια.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments