Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Super Cup στην Ρόδο!

Στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Super Cup στην Ρόδο!

0
Dodekanisos

Ανακοινώθηκε ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να προμηθευτεί όποιος θέλει τα εισιτήρια για το Super Cup 2023 by aegean islands το οποίο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Καλλιθέας.

Η πρώτη κούπα για την σεζόν 2023-2024 θα περάσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από το νησί των Ιπποτών, διεκδικητές αυτής: ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, το Περιστέρι bwin και ο ΠΑΟΚ mateco.

Μια μπασκετική γιορτή με ιδιαίτερο ενδιαφέρον που αξίζει να απολαύσεις! Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά αυτά τα παιχνίδια μπορούν να τα αγοράζουν από τα γραφεία της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels στην Πλατεία Βρούχου 1 στην Ρόδο έως την Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 15:00. Τα εισιτήρια – που ισχύουν και για τις δύο ημέρες της διοργάνωσης – κοστίζουν 60 ευρώ (για τις θύρες 1, 2, 3, 4) και 40 ευρώ (για τα πέταλα).

Η αγορά αλλά και η είσοδος στις δύο ημέρες του τουρνουά θα γίνει με ταυτοπροσωπία (ονοματεπώνυμο, αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, email και ΑΜΚΑ). Στην είσοδο θα γίνεται σωματικός έλεγχος από την Αστυνομία. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αγοράσει έως 4 εισιτήρια.

Παράλληλα να ενημερώσουμε πως για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Ατόμων με Αναπηρία που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν ειδικά αμαξίδια ότι έχουν την δυνατότητα να στείλουν mail στο esake@esake.gr και να κάνουν την κράτηση τους.

Στην συνέχεια θα εξακριβώνεται ότι είναι ΑμεΑ θα καταχωρείται στην σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι την κάλυψη των θέσεων, όταν αυτές καλυφθούν θα βγει σχετική ανακοίνωση για την αποφευχθεί η περαιτέρω ταλαιπωρία τους.

Το πρόγραμμα του Super Cup 2023 by aegean islands:

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου
17:00: Περιστέρι bwin – Ολυμπιακός
20:30: ΠΑΟΚ mateco – Παναθηναϊκός


Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου
17:00: Μικρός Τελικός
20:30: Μεγάλος Τελικός
Οι αγώνες του Super Cup 2023 by aegean islands θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments