Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Στη Ρόδο αύριο ο Παναγόπουλος

Στη Ρόδο αύριο ο Παναγόπουλος

0
panagopoulos segas
Dodekanisos

Τη Παρασκευή (27/01) θα βρεθούν στη Ρόδο ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κος Κώστας Παναγόπουλος, πλαισιωμένος από τους Μάκη Ασημακόπουλο, Γενικό Διευθυντή του Μαραθωνίου της Αθήνας και του Rungreece και Θανάση Ράπτη, Πρόεδρο της Επιτροπής Αγώνων, προκειμένου να συναντηθούν με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κο Γιώργο Χατζημάρκο και τον πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου κο Βασίλη Ζήκα, οι οποίοι εκδήλωσαν εγγράφως ενδιαφέρον να συνδιοργανώσουν και στη Ρόδο RUN GREECE.
Θα συναντηθούν επίσης με την Δημοτική αρχή.
Ο θεσμός του rungreece ξεκίνησε το 2013, και έγινε με ενθουσιασμό δεκτός από του φίλους του δρομικού κινήματος στις πέντε (5) πόλεις αρχικά (Ηράκλειο-Λάρισα-Ιωάννινα-Καστοριάά-Πάτρα) και από το 2014 και στην Αλεξανδρούπολη.
Στα τέλη του 2016 η Ομοσπονδία του ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με τη χορηγό εταιρεία του rungreece τη WIND, αποφάσισε τη προσθήκη άλλης μιας πόλης για τη διοργάνωση του θεσμού.
Τελικά προκρίθηκε η υποψηφιότητα της Ρόδου και απομένει η υπογραφή των σχετικών συμφωνητικών με τους συνδιοργανωτές, καθώς και τη διασφάλιση της στήριξης του Δήμου Ροδίων και το ΔΟΠΑΡ.
Να τονισθεί ότι οι αγώνες που περιλαμβάνονται στο rungreece είναι (10.000μ, 5.000μ, καθώς και 1000 μ παιδιών από τα δημοτικά σχολεία) προβάλλονται σε ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ διάρκειας πάνω από μια ώρα, με αποτέλεσμα να διαφημίζεται το νησί σε πανελλήνιο επίπεδο.
Ήδη η ημερομηνία έχει προσδιορισθεί ( 1η Οκτωβρίου 2017 ημέρα Κυριακή) και περιελήφθη στο ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ του ΣΕΓΑΣ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments