Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Στη μέση το “καρπούζι”

Στη μέση το “καρπούζι”

0
ippotes-tilos
Dodekanisos

Με ισοπαλία 2-2 έληξε το σημερινό εξ αναβολής παιχνίδι ανάμεσα στους Ιππότες με τον Α.Σ. Τήλου για τον 1ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας, αγώνας που έγινε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων. Το παιχνίδι κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα αλλά κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των λιγοστών φιλάθλων καθώς η διακύμανση του σκορ ήταν το στοιχείο που έδωσε άλλη ομορφιά στο ματς.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 10΄ όταν από λανθασμένη απόκρουση η μπάλα έφτασε στον Σώτα που αμέσως με σουτ έκανε το 1-0.
Γρήγορη ήταν η απάντηση των φιλοξενουμένων καθώς στο 13΄ο Μόσχου με άψογο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Το 1-2 για τον Α.Σ Τήλου σημειώθηκε στο 42΄ με τον Κώστα Σακελλάρη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με ωραίο σουτ. Στο 59΄οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Σώτα, το εκτέλεσε ο ίδιος αλλά ο Κωστής με ωραία ενέργεια μπλόκαρε την μπάλα. Οι Ιππότες ισοφάρισαν σε 2-2 στο 77΄ με κοντινό πλασέ του Παγκράτη που εκμεταλλεύτηκε αδράνεια των αμυντικών.
Οι ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, αφού στο 59΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βασιλόπουλος ενώ στο 84΄με τον ίδιο τρόπο αποβλήθηκε ο Παγκράτης.
Οι γηπεδούχοι είχαν σουτ στο δεξί κάθετο δοκάρι με τον Σώτα στο 36΄.
Διαιτησία Σπάρταλης – Δουλγέρης – Ράδος.
Οι συνθέσεις των ομαδων:
ΙΠΠΟΤΕΣ: Σαγρής, Έλληνας, Κουράνι, Μαρίνος(75΄Αρέτογλου), Φωταράς, Χhelaj, Κωνσταντίνου(46΄Εμίρογλου), Ντούσκου, Σώτα, Παγκράτης, Γκίνος(43΄λτ. Έλιος).
Α.Σ.ΤΗΛΟΣ: Κωστής, Βασιλόπουλος, Σακελλάρης Κ.(65΄Θεοδοσίου), Σακελλάρης Κυριάκος, Κωστίδης(51΄Ρούκο), Χριστοφής, Νικολής Στ., Οίκουτας, Μόσχου, Σακελλάρης Ηρ., Οικονόμου.

Ηλίας Λοϊζος

tilos

ippotes-tilos1

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments