Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Στη μέση οι βαθμοί

Στη μέση οι βαθμοί

0
kolossos_pas
Dodekanisos

Πιο ψύχραιμη και ουσιαστική η ομάδα του ΠΑΣ κατάφερε να κλέψει την μπουκιά απο το στομα των γηπεδούχων στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και υποχρέωσε το Κάστρο σε ισοπαλία και σκορ 2-2.Οι φιλοξενούμενοι,με ευνοϊκό άνεμο, μετά τα πρώτα λεπτά του αγώνα κυκλοφορούσαν  καλύτερα την μπάλα  απο τους αντιπάλους τους που τις περισσότερες φορές με γεμίσματα προσπαθούσαν να φτάσουν στην περιοχή του Καμπούρη ψάχνοντας τον Τριπολίτη και τον Πλαγγέντη.Ωστόσο στο 35΄ από εκτέλεση φάουλ του Κώστα, ο Πλαγγέντης με κεφαλιά κρέμασε τον γκολκήπερ του ΠΑΣ.Οι παίκτες του Βαγγέλη Χατζηαντωνίου έδειξαν να βελτιώνουν την απόδοση τους στο  δεύτερο μέρος και γρήγορα(56΄)  έκαναν το 2-0,όταν  Κώστας-Τριπολίτης-Πλαγγέντης συνδυάστηκαν ωραία και ο τελευταίος αφού απέφυγε τον τερματοφύλακα πλάσαρε σε κενή εστία.Όμως οι παίκτες του Δημήτρη Σαλπιγκτίδη απάντησαν σχεδόν αμέσως(58΄) και μπήκαν πάλι στην διεκδίκηση του αγώνα πιστεύοντας σε κάτι καλύτερο, σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους που είχαν τον αέρα με το μέρος τους αλλά δεν ήταν επικίνδυνοι στην επίθεση. Ο ΠΑΣ ρίσκαρε, έπαιξε πιο επιθετικά,πίεσε και κυνήγησε την ισοφάριση που ήρθε στο 90΄+1 καθώς  με συρτό σουτ ο  Αγγελόπουλος έκανε το 2-2.

Η διαιτησία του  Κυρίτση και των βοηθών του Πατσιόπουλου-Πλακογιάννη  δεν επηρέασε την έκβαση του αγώνα.

Κολοσσός Κάστρου: Καρπαθάκης, Σαββίδης, Θεοδώρου, Χατζηκαλημέρης, Έλληνας, Μάχλης, Αγγελάκης, Πλαγγέντης(81΄ Δραγάτης),Τριπολίτης(68′ Χρυσοχός),Οικονομίδης( 49΄ λ.τ. Χατζησεβαστός),Κώστας.

Π.Α.Σ. Ασκληπειού: Καμπούρης, Καψαλάκης, Καστανίδης, Δήμας(76΄Μαλάμης), Μελισσάς, Γιώτας, Οχτάρας, Παπαβασιλείου(92′ Αγγελής), Χωρίτης, Γαϊτάνος, Αγγελόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments