Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σταύρου: «Αναπάντεχη ήττα»

Σταύρου: «Αναπάντεχη ήττα»

2
stavrou_andreas
Dodekanisos

«Σκασμένος» ήταν μετά το τέλος του αγώνα με τον Αντίμαχο ο προπονητής του Κλεάνθη Παραδεισίου Ανδρέας Σταύρου. Ο ίδιος, μιλώντας στο news12 εξήγησε τα αίτια της ήττας:
«Θεωρώ ότι τρία ήταν τα στοιχεία που στοίχισαν την ήττα η οποία ήταν αναπάντεχη. Πρώτα απ’ όλα έπαιξε ρόλο ο κακός αγωνιστικός χώρος που δεν επέτρεψε στην ομάδα μου να κάνει το παιχνίδι της. Επίσης, η ατυχία έπαιξε ρόλο καθώς είχαμε τέσσερα δοκάρια, όπως και η διαιτησία που έκανε σε βάρος της ομάδας μου αρκετά και σοβαρά λάθη. Υπήρχε μια περίπτωση πέναλτι που μετατράπηκε σε φάουλ έξω από την περιοχή. Επίσης σε μια άλλη φάση, η μπάλα πέρασε τη γραμμή του τέρματος όπως μου έχουν πει και παίκτες αλλά δεν μέτρησε το γκολ. Ζητάμε λίγο σεβασμό. Δεν είμαστε από τις ομάδες που πέφτουν αλλά από αυτές που πρωταγωνιστούν. Πιστεύω  ότι αν και δεν είχαμε την απαιτούμενη ηρεμία στο παιχνίδι μας, δικαιούμασταν κάτι καλύτερο διότι υπερείχαμε σε όλη τη διάρκεια. Ο Αντίμαχος ήταν πολύ συμπαγής στην άμυνα ενώ έπαιξε καλά τις αντεπιθέσεις. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν. Συνεχίζουμε. Όσον αφορά την διαιτησία, οι αρμόδιοι ξέρουν καλύτερα. Ας κρίνουν αν έγιναν λάθη»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Α
Α
11 years ago

Αντε πρε παενε που δωνα

xaxaxaxaaxax
xaxaxaxaaxax
11 years ago

einai louzer to atomo to kseroumealla orismenoi sinexizoun kai ton plironoun ferte tou ton mesi omada den tha kanei kai tha parei protathlima potexaxaxaxaxaa