Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σταθερά στην 5η θέση ο Κλεόβουλος

Σταθερά στην 5η θέση ο Κλεόβουλος

0
Dodekanisos

Στην 5η θέση της βαθμολογίας διατηρήθηκε ο Κλεόβουλος Λίνδου ο οποίος νίκησε στο γήπεδο του τον Ορφέα με 1 – 0. Το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Ταγκάεφ στο 60′. Αυτό το γκολ ήταν αρκετό για τους Λινδιακούς προκειμένου να τους δώσει τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Παρά τις αντίξοες καιρικέςς συνθήκες, στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει από τη μια περιοχή στην άλλη. Στην επανάληψη και ενώ η βροχή συνεχιζόταν, έπεσε και η ποιότητα του αγώνα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αλέκος Σπάρταλης (Μαυρουδής, Σταυρούλιας) ο οποίος λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού απέβαλλε τον Μπιλιά για εξύβριση του “βοηθού” Γιώργου Μαυρουδή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Μήλιος, Μπαϊρακτάρης (93′ Λ. Κακλαμάνος), Χαμιτάϊ, Τσελεπίδης, Γιατσιάτσος, Μαριεττάκης, Ευαγγελιδάκης (60′ Χατζηνικόλας), Αθανασίου, Κακλαμάνος, Κολιοκώστας (82′ Γιαννιού), Ταγκάεφ
ΟΡΦΕΑΣ: Μπιλιάς, Τσικούρης, Τσακίρης, Αντωνιάδης, Μαγιόγλου (82′ Ντουμισλάρι), Βαφέας, Τζοβαλίν (90′ Θέμελης), Τσακμακίδης, Λουκίσσας, Αυγουστάκης (70′ Καπέσιος), Σβέρκος (60′ Γκρίζης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments