Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σπουδαία ισοπαλία “τσίμπησε” ο Ποσειδώνας

Σπουδαία ισοπαλία “τσίμπησε” ο Ποσειδώνας

0
Dodekanisos

Σπουδαία ισοπαλία μέσα στο γήπεδο Αφάντου πέτυχε ο Ποσειδώνας ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2 – 2 με τον τοπικό ΑΕΡΑ και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό ενόψει της συνέχειας. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φελουζή ( 0 – 1) που κέρδισε ο Κοντονικόλας μετά από μαρκάρισμα του τερματοφύλακα Καστανάκη. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και στο 27’ έφθασαν στην ισοφάριση (1 – 1). Οι Καρπάθιοι μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη και στο 52’ κέρδισαν και πάλι πέναλτι (μετά από μαρκάρισμα του Καστανάκη στον Αναγνωστόπουλο) με το οποίο Φελουζής έκανε το 1 – 2. Οι παίκτες του Βαγγέλη Χοσάδα, αναζήτησαν την ισοφάριση την οποία «βρήκαν» στο 86’ όταν ο Γιάννης Σπανός μάρκαρε αντικανονικά τον Γκινή και ο διαιτητής έδωσε για τρίτη φορά πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο παίκτης που το κέρδισε (2 – 2). Στο 95’ ο ΑΕΡΑ ακούμπησε τη νίκη, αλλά ο Τάχος με ένα μακρινό σουτ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

Παράπονα από τον διαιτητή Παπαγιαννίδη (Λάζος, Τσιβίτης) για τις φάσεις των πέναλτι κυρίως έχει ο ΑΕΡΑ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ποσειδώνας έμεινε με δέκα παίκτες στο 60’ όταν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Αναγνωστόπουλός για βίαιο μαρκάρισμα στον Πλύγκο.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΕΡΑ: Καστανάκης, Γαργάλης, Γιαννακάκης, Τάχος, Πλύγκος, Στεφανής, Λαδάς, Γκινής, Φιλιππάκος (74’ Γιακουμάκης), Λυριστής, Παπαοικονόμου (61’ Καντής)
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Γαλάνης, Ι. Σπανός, Ζαρκαδούλας, Χρ. Καουκάκης (82’ Τσαγκάρης), Κούτουλος, Φλεβάρης, Φελουζής, Αναγνωστόπουλος, Τσιμπιζίδης (79’ Χαρ. Καουκάκης), Φασουλέτος, Κοντινικόλας (90’ Καζιλιέρης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments