Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Σπουδαίο “διπλό” για την Αθλέτικο

Σπουδαίο “διπλό” για την Αθλέτικο

0
Dodekanisos

Το δεύτερο φετινό της τρίποντο σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η Αθλέτικο Αφάντου καθώς πέρασε από τους Αγίους Αποστόλους νικώντας τους Ιππότες με 3-1, σε αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία του 2ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και έχασαν κάποιες ευκαιρίες για να βάλουν το γκολ. Ωστόσο στο 25΄ οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πέτυχαν το γκολ με το εξαιρετικό χτύπημα κόρνερ (απευθείας) του Λαουδίκου για το 0-1. Λίγο αργότερα οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και έφεραν το ματς στα ίσια με το διαγώνιο πλασέ του Χρυσοχόου στο 32΄ . Σκολ που έμεινε μέχρι την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Μιχάλη Κυριαζή μπήκαν πιο παθιασμένα έχοντας την πρωτοβουλία και την κατοχή της μπάλας. Αυτή η υπεροχή τους καρποφόρησε στο 58΄ όταν ο Σταμούλης με ένα φοβερό μακρινό σουτ «κράμασε» τον Κοντογιάννη για το 1-2. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Λαουδίκος στο 86΄ βάζοντας «ταφόπλακα» στους «κυανόλευκους « για να πετύχουν έστω το γκολ της ισοφάρισης.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Καραγιάννης (Αλεξίου, Δημητριάδης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΙΠΠΟΤΕΣ: Κοντογιάννης, Μαρίνος, Φασάκης, Τσάκε, Μήτρου (55΄ Γκίνος, 76΄ λ.τρ. Πατρού), Ντούσκου, Ζήκας, Πουλλάς, Εμίρογλου (75΄ Λικάι), Χρυσοχόος, Νταϊλάνι.

ΑΘΛΕΤΙΚΟ: Παπαγεωργίου, Μαραγκάκης, Λαουδίκος (88΄ Ταχραμάνης), Σταμούλης, Κεπέρης, Γεννημαχλελής (70΄ Μπακίρης), Μοσχιδιού, Καλογήρου, Χαμάλης (80΄ Τζελάι), Μπάλλα, Κώστας

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments