Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Σπουδαίο «διπλό» στα Μάσσαρι!

Σπουδαίο «διπλό» στα Μάσσαρι!

0
efklis apollon
Dodekanisos

Ένα γκολ έκρινε το ντέρμπι του 2ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας ανάμεσα στον Αστέρα Μασσάρων και τον Ευκλή Σορωνής. Το πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στο 65’ και έτσι πανηγύρισαν τη νίκη με το «φτωχό» αλλά πολύτιμο 1 – 0 μένοντας μόνοι τους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι είχαν σε γενικές γραμμές την υπεροχή και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο, όμως ήταν ανούσια διότι ο τεχνικός του Ευκλή Μιχάλης Τσιβρινής έδειξε ότι ήταν σωστά διαβασμένος και μπόρεσε να κλείσει πολύ καλά όλους τους διαδρόμους προς την εστία του Ματακάκη. Οι φιλοξενούμενοι βολεύονταν με αυτό τον τρόπο παιχνιδιού. Ήταν φανερό πως ο αγώνας θα κρινόταν στην λεπτομέρεια όπως και τελικά έγινε. Στο 65’ μετά από λάθος, οι φιλοξενούμενοι πήραν τη μπάλα και ο Σχοινάκης με πλασέ από καλό σημείο μέσα στη μεγάλη περιοχή την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 0 – 1. Προς το τέλος της αναμέτρησης οι του Αστέρα ανέβασαν στροφές σε μια προσπάθεια να φθάσουν στην ισοφάριση χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.
Καλύτεροι από τους γηπεδούχους οι Μυλωνάς, Μίρτσεβ και Δ. Πέρος. Άρεσαν από τον τον Ευκλή οι Παναγιώτου, Σχοινάκης και Μπερετούλης.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ατσικνούδας (Σάββενας, Πέρος).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Νεσγός, Λαγοπάτης, Σκούμπρος (10’ λ.τ. Παπαδόπουλος), Κιλασίν, Μυλωνάς, Μίρτσεβ, Μπάρτζος, Δ. Πέρος, Μ. Λούππος (57’ Καρτάλης, 60’ λ.τ. Κ. Πέρος), Νικήτας, Μουσακίνιας
ΕΥΚΛΗΣ: Ματακάκης, Λαμπρόπουλος, Παπαστέργης, Καρακόπουλος, Παναγιώτου, Κούρλιος, Παππάς, Σχοινάκης, Φράγκος (70’ Μαριεττής), Μπερετούλης (85’ Λαός), Αποστολόπουλος (74’ Σαββάκης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments